tak to tvoje predošlé fórum má trefný názov. Ako prepáč, ale si hlúpa. Dúfam, že ten tvoj to tak hrdinsky zoberie ako keď bol vtedy taký hrdina a miloval sa s tebou keď si bola opitá.
veľa šťastia v živote.
@menonetreba1234 jebe ti? ja som sa nesnazila byt vtipna... ibaze ked zalozis forum podakovanie a hodis to do rubriky sex, co ine moze cloveku napadnut asi o____O
@menonetreba1234 tak hádam ti bude ozaj nápomocný, aj keď vychovávať cudzie je asi dosť blby pocit pre chlapa. (za takých podmienok, dieťa z nerozvažnosti) ..iné je ak sa k tomu viaže nejaký osobitý príbeh, s takou výchovou cudzieho by som nemal problém.
drž sa
zvyknem to písať deťom, ktoré sú mladšie, ale nedá mi to, napíšem to celé a poriadne:
To, že máš 18, ožerieš sa a necháš sa pretiahnúť niekym, je tvoja kapusta, si hlúpa a krátkozraká. Poďakuj oteckovi, že sa do teba vystriekal a aj tomu svojmu, že ťa málo mlátil a že ťa ani piť nenaučil. Ďakovať môžeš aj sebe, lebo pokiaľ je niekto debil, tak je debil a môžeme ti vtĺkať do hlavy hoc klince aj s rodičmi si holt debil a nič, ale absolútne nič nepochopíš a nevezmeš si k srdcu...
Poďakovať môžeš tomu chalanovi, čo si ťa vezme aj s deckom na krku. On je tá dobrá duša a dobrák od kosti, ale nezaslúžiš si ho, lebo mu skurvíš život.
Prečo mu skurvíš život? Ja by som si nikdy nevzal slobodnú mamičku lebo:
Hoc nikdy už nevyrobíš kokotinu ako je táto, aj keď to by mi nezaručil nikto.
Podruhé zavesiť si na krk idiota, ktorý stvára takéto hlúposti je nelogické- pokiaľ si raz vyrobila takúto kardinálnu kokotinu, vyrobíš v živote minimálne ešte jednu, nemusí byť rovnaká, ale ide o fundament veci, ide o princíp.
ďakuj Bohu, že mám dnes dobrú náladu, inak by som ťa zjazdil pod čiernu zem.
Nie v zlom, týmto som ťa nechcel uraziť ale primäť k mysleniu.
Ale Ako hovorí Čekovský "síce dobrá žena, ale piča furt"
Hoc vulgárne, ale výstižné
@hovado nikdy by si si nevzal single mamičku? ani keby bola single po rozvode? alebo bola tehotná po znásilnení? alebo by ju normálne nabúchal frajer, nie pri opitosti ale preto, že chcel s ňou mať decko a nakoniec by ju opustil....?
Príklad dám taký, že hoc je dievča príťažlivé telesne sebeviac, hoc sa zamilujem ( a neurobím jej dieťa hneď, rozum mám), časom príde otázka: "čo z nej ostane, keď zostarne?"
stará hlúpa neschopná semetrika...
...radšej mám ženy, ktoré majú iskru v oku a ROZUM!
tie aj keď sú staré a bezzubé sú stále príťažlivé, lebo sa s nimi dá aspoň porozprávať...
nemám chuť niekomu vynadať vulgárne a klasicky svojsky, to by mohlo byť zas zle pochopené.
Na druhej strane vypisovať jej tu dlhší traktát sa mi nechce. Keby ale sedela naproti pri víne a teda by som nemusel písať, to by som jej nakladal pol hodinu vkuse s pauzami iba na napitie a doliatie
Nebudeš to mať ľahké, ale myslím, že čo sa stalo sa už neodstane. Treba zdvihnúť hlavu hore a prijať okolnosti aké sú. Mám kamarátku, ktorá tiež otehotnela v mladom veku (aj za podobných podmienok), bola z toho rozrušená, ale s podporou rodičov a priateľov sa s tým zmierila a dnes je z nej vyrovnaná matka... ľudia budú mať vždy predsudky, a vždy ťa budú kritizovať za tvoje chyby, ale ako to celé dopadne je iba na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
veľa šťastia v živote.
drž sa
Inak tiež by som poďakoval za sex
mne napadol sex z vďaky
snad to dopadne dobre, drzim palce
ty nazvala tak hnusne je človek.A ja si ju nechám
To, že máš 18, ožerieš sa a necháš sa pretiahnúť niekym, je tvoja kapusta, si hlúpa a krátkozraká. Poďakuj oteckovi, že sa do teba vystriekal a aj tomu svojmu, že ťa málo mlátil a že ťa ani piť nenaučil. Ďakovať môžeš aj sebe, lebo pokiaľ je niekto debil, tak je debil a môžeme ti vtĺkať do hlavy hoc klince aj s rodičmi si holt debil a nič, ale absolútne nič nepochopíš a nevezmeš si k srdcu...
Poďakovať môžeš tomu chalanovi, čo si ťa vezme aj s deckom na krku. On je tá dobrá duša a dobrák od kosti, ale nezaslúžiš si ho, lebo mu skurvíš život.
Prečo mu skurvíš život? Ja by som si nikdy nevzal slobodnú mamičku lebo:
Hoc nikdy už nevyrobíš kokotinu ako je táto, aj keď to by mi nezaručil nikto.
Podruhé zavesiť si na krk idiota, ktorý stvára takéto hlúposti je nelogické- pokiaľ si raz vyrobila takúto kardinálnu kokotinu, vyrobíš v živote minimálne ešte jednu, nemusí byť rovnaká, ale ide o fundament veci, ide o princíp.
ďakuj Bohu, že mám dnes dobrú náladu, inak by som ťa zjazdil pod čiernu zem.
Nie v zlom, týmto som ťa nechcel uraziť ale primäť k mysleniu.
Ale Ako hovorí Čekovský "síce dobrá žena, ale piča furt"
Hoc vulgárne, ale výstižné
(ja sa len pýtam)
vzal, ale toto sú iné podmienky a okolnosti ako tuto vyššie preberaná slečna mamička.
Zle, teda nepresne som to vyššie formuloval
Príklad dám taký, že hoc je dievča príťažlivé telesne sebeviac, hoc sa zamilujem ( a neurobím jej dieťa hneď, rozum mám), časom príde otázka: "čo z nej ostane, keď zostarne?"
stará hlúpa neschopná semetrika...
...radšej mám ženy, ktoré majú iskru v oku a ROZUM!
tie aj keď sú staré a bezzubé sú stále príťažlivé, lebo sa s nimi dá aspoň porozprávať...
bodaj by si mal taku dobru naladu castejsie!
nemám chuť niekomu vynadať vulgárne a klasicky svojsky, to by mohlo byť zas zle pochopené.
Na druhej strane vypisovať jej tu dlhší traktát sa mi nechce. Keby ale sedela naproti pri víne a teda by som nemusel písať, to by som jej nakladal pol hodinu vkuse s pauzami iba na napitie a doliatie