Takže .... v prvom rade nechcem aby ste si mysleli že som alkoholik alebo niečo podobné . Bol som s mojou naj kamkou piť na kopec oslaviť že ma prijali na školu a narodky a ďalšie chujoviny. No a na kopci ked sme uz boli v nalade sme sa začali bozkávať ,
a tak si tak fajčíš a zrazu ona fajčí teba.... kukneš dole co to je tohle to tak ju tam teda šmekneš na lavičke na sídlisku ožralý jak taká doga a ešte chceš aby si niečo cítil nemôžeš mať všetko
sakra že som v noci nekukla z okna, mohla som vám natočiť aj video keby to vidím, aspoň by sme to mali potvrdené inak vo feťáckom hájiku by som si ani tričko nevyzliekla, nie to ešte babu opreť na tých hnusných otykovaných lavičkách..
ale k otázke, hej predpokladám že to bolo tým že si bol opitý.. aj keď si musel byť ako delo.. ako tu už raz padlo, opitému sa nepostaví užívaj si to, niektorí sa po prvom sexe cítia trápne, dupľom ak to je takto zrazu.. tvoja partnerka si to možno ani nepamätá, nemusíš sa
@tunmix To akože rozprávaš príhodu spred piatich rokov? Alebo prečo máš inak v profile popísané veci ako "Posteľ - vyprášená už 100x"? Či to mám chápať tak, že odvtedy si nasadil tempo šesťdesiatkrát za deň?
no dobre dik za nazory a stým sídloskom ..... no bože ubehlo mi písmenko jedno poserme sa všetci ......... @tinka23 vieš čo taky som bol opity že mi to bolo uplne jedno ........
@ kissmeplease 1) viem .... 2) ona mala 16 3) presne ... všetci riešia že sa nepostavil ale ja som to myslel tak že som sa nespravul no ..... asi to bolo tym alkoholom ......
@encrypt pite s rozumom od 18 rokov.... do 18-ky bez rozumu .... ale nie nemyslite si faakt ja nepijem vobec iba toto sme boli oslavit noo ....a prazdniny tak čo riešite treba si užívať nie ?
Som úplne rozčarovaná z niektorých komentárov... Teda, hlavne z tých "daj sa liečiť" .... Ľudia spamätajte sa, zato, že bol osláviť narodky a prijatie do školy neznamená, že je alkoholik a to, že fajčí, neznamená, že sa nedožije 30-tky -.-
Čo sa týka teba, je úplne vpohode, že sa ti zdal byť prvý sex zvláštny... Neboj, keď si nájdeš skúsenejšie dievča, nebudeš opitý a možno ju budeš aj milovať, tak vtedy objavíš to čaro
okrem toho sýdliska ja viem, že ťa to tankuje @tunmix prepáč ale nedá sa nesmiať.
Ďalší ujeb bol s tým fajčením. Bratu veď ty máš nenormálny talent rozosmiať čítateľa.
A zbytok fascinujúce komentáre, mladí ste neboli nikdy asi čo ? Nikdy sa vám nepodarilo nič vystrojiť ?
Treba brať do úvahy, že dnešné deti to majú všetko akési pomýlené a v časoch keď ja som v 15 jazdil po sídlisku na biku sú už prež. Už to nieje COOL teraz je zrejme IN fajčiť čo sa dá, treba sa s tým zmieriť
presne súhlasím s @tinka23 , ten lesík je špina bordel humus niečo plné feťákov a spitých deciek ako ste vy a bezďákov, po zotmení by som tam ani len nevkročila.
Ak by to dievča otehotnelo, tak by som sa vám schuti zasmiala jedine tak. Detiská krepé.
stretni sa s tým dievčaťom a porozprávaj sa s nou a je.
Nemali ste vôbec piť, lebo ak si opitý tak nevieš čo robíš a nevieš ani čo hovoríš. Je to chyba ktorá ta teraz trápi. Ale kto nemá chyby. Vyrieš to ako muž, ja by som to na tvojom mieste urobila.
A aký ste mali sex? No, keď ste mali iba len oralný, tak sa nemusíš báť, že je tehotná, ale keď ste mali pohlavný styk a ty bez ochrany tak to bude problém. A ešte tomu večer v parku. Vieš, čo sa vám tam mohlo stať? Mohol vás tam niekto či okradnúť, zbiť alebo aj zabiť. Večer v parku sú veľmi podivný ľudia.
A ju nemiluješ tak sa jej ospravedlň a ak ju miluješ tak to vyriešte len vy dvaja osobne. Ale neboj všetko bude v pohode. Všetko sa vyrieší. Daj ma moje slova. A ešte niečo, si ešte na sex primlady, a v budúcnosti ak budeš mať so sexom veľké problémy tak choď k sexuológovi a povedz mu svoj problém. On ty poradí a povie ty ako máš postupovať. Neboj sa chlapče ak chceš aby bol sex pekný a chceš mať s toho nezabudnuteľné myšlienky tak sa miluj s dievčatom ktoré poznaš a miluješ ju srdcom a si s nou šťastný. Milovať znamená darovať a obätovať sa. Láska má veľa podôb. Vášeň je iba dar, ktorý trvá veľmi krátko.
Ja viem urobil si chybu a ja ty tu nebudem nič zazlievať ako ostatní. Ostatní si myslia, že sú dokonalí a že nikdy neurobili žiadné chyby. Ja ta nepoznám tak ta nebudem ani súdiť. Len som ty napísala čo by som urobila na tvojom mieste.
hej no 2 roky dozadu ani som nevedel na čo mi je .... ani neviem prečo som to sem daval... akurat som zo seba spravil kokota ... som rád že sa aspoň niektorý zabavili ... @zajkousko a stou babou ? doteraz sme super kamaráti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
okrem toho, SYDLISKO je jedno z najhorsich slov ako som videla.. SIDLISKO boha
» www.birdz.sk/fajcenie/proble...
alebo tiež to môže byť kvôli tomu že ste boli opití a všetko sa vám asi len zdalo
2.) Koľko mala tá baba rokov a bol to aj jej prvý sex?
3.) Nič si necítil akože si sa nespravil alebo čo?
a sídlisko nie je vybrane slovo
ale k otázke, hej predpokladám že to bolo tým že si bol opitý.. aj keď si musel byť ako delo.. ako tu už raz padlo, opitému sa nepostaví užívaj si to, niektorí sa po prvom sexe cítia trápne, dupľom ak to je takto zrazu.. tvoja partnerka si to možno ani nepamätá, nemusíš sa
ja som s ním začal až v 17tich a v 18tich skončil.
Gradácia jak hovado Napísal si to jak keby si si to ani nestihol všimnúť.
inak nice.
" fajčil som, keď ona začalal fajčiť mňa :/ "
Čo sa týka teba, je úplne vpohode, že sa ti zdal byť prvý sex zvláštny... Neboj, keď si nájdeš skúsenejšie dievča, nebudeš opitý a možno ju budeš aj milovať, tak vtedy objavíš to čaro
okrem toho sýdliska ja viem, že ťa to tankuje @tunmix prepáč ale nedá sa nesmiať.
Ďalší ujeb bol s tým fajčením. Bratu veď ty máš nenormálny talent rozosmiať čítateľa.
A zbytok fascinujúce komentáre, mladí ste neboli nikdy asi čo ? Nikdy sa vám nepodarilo nič vystrojiť ?
Treba brať do úvahy, že dnešné deti to majú všetko akési pomýlené a v časoch keď ja som v 15 jazdil po sídlisku na biku sú už prež. Už to nieje COOL teraz je zrejme IN fajčiť čo sa dá, treba sa s tým zmieriť
Ak by to dievča otehotnelo, tak by som sa vám schuti zasmiala jedine tak. Detiská krepé.
Nemali ste vôbec piť, lebo ak si opitý tak nevieš čo robíš a nevieš ani čo hovoríš. Je to chyba ktorá ta teraz trápi. Ale kto nemá chyby. Vyrieš to ako muž, ja by som to na tvojom mieste urobila.
A aký ste mali sex? No, keď ste mali iba len oralný, tak sa nemusíš báť, že je tehotná, ale keď ste mali pohlavný styk a ty bez ochrany tak to bude problém. A ešte tomu večer v parku. Vieš, čo sa vám tam mohlo stať? Mohol vás tam niekto či okradnúť, zbiť alebo aj zabiť. Večer v parku sú veľmi podivný ľudia.
A ju nemiluješ tak sa jej ospravedlň a ak ju miluješ tak to vyriešte len vy dvaja osobne. Ale neboj všetko bude v pohode. Všetko sa vyrieší. Daj ma moje slova. A ešte niečo, si ešte na sex primlady, a v budúcnosti ak budeš mať so sexom veľké problémy tak choď k sexuológovi a povedz mu svoj problém. On ty poradí a povie ty ako máš postupovať. Neboj sa chlapče ak chceš aby bol sex pekný a chceš mať s toho nezabudnuteľné myšlienky tak sa miluj s dievčatom ktoré poznaš a miluješ ju srdcom a si s nou šťastný. Milovať znamená darovať a obätovať sa. Láska má veľa podôb. Vášeň je iba dar, ktorý trvá veľmi krátko.
Ja viem urobil si chybu a ja ty tu nebudem nič zazlievať ako ostatní. Ostatní si myslia, že sú dokonalí a že nikdy neurobili žiadné chyby. Ja ta nepoznám tak ta nebudem ani súdiť. Len som ty napísala čo by som urobila na tvojom mieste.
heh, to je čo?!........mať tak jeho problém .........filip
to je život, raz sme hore a raz dole, mať dobrého piateľa/ku je veľka výhra..............filip