Super, ďakujem za skvelé povzbudenie. S každého predmetu okrem písania blogov som bud dobrá alebo už len dostatočná. Podla mňa je celé BIRDZ vysvedčenie pekne mimo, pretože v istom slova zmysle je to vlastne podpora márnenia času, je to jeden z tých výmyslov ktoré mi začínajú dosť vadiť. Birdz je iný ako býval, škoda. Áno ja viem, mám to ignorovať len mi to pekne skazilo náladu, ked som to tu otvorila, pozerám rekordy, no super!??
@andygirl ľubovoľná webová stránka podporuje svojou existenciou márnenie času. my sa aspoň snažíme motivovať ľudí, aby tvorili (keď nič iné, tak nech aspon píšu blogy), niektoré iné nemenované stránky tiež sú určené na márnenie času a nemajú žiaden pozitívny vplyv...
ja si myslim ze napriklad vidieoblogovanie ako tu uz v nejakej dnesnej diskusii bolo napisane by malo byt ako volitelne lebo nie kazdy ma chut natacat video ale radsej pise blogy alebo zaklada diskusie a tak
vsak zase netreba prehanat.. je jasne,ze to ma nejako motivovat.. ale ked sa niekomu nechce vytvarat diskusie, ani na to nema napady a zbytocne by nieco odveci vytvaral,tak naco? kazdy,kto "nepresiel",ma teraz vytvorit takuto diskusiu a cele forum zaspamovat?
čo to berete tak vážne? kokso. aby ste sa neposrali. a prečo by videoblogy mali byť dobrovoľné? je to tak isto druh obsahu, o nič menejcenný, než ostatné. aj ja mám dostatočnú a nejdem sa z toho posrať.
podla mna by malo byt vsetko volitelne a na vysvedceni sa zobrazovalo len to, co clovek robil... pretoze... tie nedostatocne su dost... znechucujuce...
M@trixx , súhlasím s tvojim názorom. Nech je ohodnotené to, čo človek robil. Určite je lepšie ušetriť ostatných od prehnaného nátlaku pri zakladaní nezmyselných ankiet, či iných činností...viete o čom hovorím.
Nech nie je vysvedčenie dôvodom na naháňanie bodov k lepšej známke.
Mne osobne je úplne jedno, čo na tom vysvedčení mám som tu a hotovo
Ja mám takmer všetko nedostatočné a to v reáli som zvykla mať čisté 1, ale žeby mi toto virtuálne vysvedčenie nejak trhalo žily? Určite nie. Ja si myslím, že je to aj celkom dobrý nápad, napr. ukázať touto cestou, aké funkcie by dotyčný užívateľ mohol ešte vyskúšať. Okrem toho, každý má slobodnú vôľu vybrať si...
Normálne by mal @Tomas zriadiť pohotovostnú psychologicku poradňu pretože ľudia sú tu psychicky na dne z Birdz vysvedčenia
Ľudia veď je to pre srandu súhlasím z @Fxx normálne sa to teraz z vami bude celý život tiahnuť že ste prepadli z videoblogov ani do zamestnania vás nevezmú
@james144 no presne konečne niekto normal to je ako dosť sila keď niekoho dokáže takto rozhádzať nejaké BIRDZ vysvedčko veď to je tu pre srandu a nie preto aby sa ľudia psychicky zrútili Dejú sa aj horšie veci... a omnoho
@Andygirl ja som nepovedala ani NENARÁŽALA na to že nevieš čo sú skutočné problémy ale že keď ťa toto dokáže vytočiť tak potom si nechcel predstaviť čo stebou urobia skutočné problémy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kasli na vsetkych co ti tu nadavali...STE DEBILI!
aj ja som prepadla takmer vo vsetkom..co uz
Nech nie je vysvedčenie dôvodom na naháňanie bodov k lepšej známke.
Mne osobne je úplne jedno, čo na tom vysvedčení mám som tu a hotovo
Ľudia veď je to pre srandu súhlasím z @Fxx normálne sa to teraz z vami bude celý život tiahnuť že ste prepadli z videoblogov ani do zamestnania vás nevezmú
Neviem ako tebe, ale mne sa zdá od správcov trošku pokrytecké, že tento skvost tu ešte je.
@Tomas motivovanie je fajn, ale kde je starý Birdz kde sa nepretekalo kto pije viac krvi, zakladá viac tem, viac komentuje a pod?
@Fxx ďakujem za plnohodnotný názor v diskusii
@15matka14 pretoze si tu rada precitam blogy a pozrem zaujimave
@Darkkizz z maličkostí sa skladá svet, zrejme máš pocit že neviem čo sú problémy, no prosím povedz mi to
@james144 myslím že ešte som sa psychicky nezrútila ale super že myslíš dopredu