@1 nema celkom pravdu, lebo ty sa napr. mozes pohybovat len vo fotoalbumoch, neznamena ze na teba ludia nebudu klikat ked budes pridavat len fotky.. su tu taki useri a maju dost velke tc
@dominika0909 ono to je aj podla toho akú farbu máš na webke... napr. ja tam mám danú inú aby som mala TČ bielou, ako máš svoj status tak choď nižšie ako keby to chceš označiť všetko myškou a uvidíš si to tam aj ty a keď to nechceš takto, zmeň si farbu na webke..... tí, čo hovoria, že to nevidno tak figu o tom vedia..
@hoperpohroma samozrejme, ďakujem veľmi pekne za ochotu inak z tej tvojej webky som úplne ohromený,geniálna je
@cinko ja si už ani poriadne nepamätám to keď sme robili minulý rok Halloween som mal byť a lá zombie je to toaletný papier prilepený na ksichte lepidlom ten tam mám kadeako skrčený a je na tom zelená, hnedá a neviem aká tempera oči a ústa to mám zafarbené nejakými tieňmi na oči ale nikomu nikdy neodporúčam skúšať hlavne nie s lepidlom mal som týždeň úplne červenú kožu čo mi aj nejakú reakciu vyvolalo tak som sa fajnovo vyhádzal ale tá baba čo mi to robila tvrdila:neboj sa ničoho, nebude to bolieť ked si to budeš dávať dole,ved to aj vo filmoch robia takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
prvý odsek
cim viac klikne, tym vacsie tajne cislo
cim vacsie tajne cislo, tym vyssi status
@1 nema celkom pravdu, lebo ty sa napr. mozes pohybovat len vo fotoalbumoch, neznamena ze na teba ludia nebudu klikat ked budes pridavat len fotky.. su tu taki useri a maju dost velke tc
vidíš ja ani neviem aký mám status
ale nie, to sa mení automaticky - a pravdu má @5
Status uživateľa:
· Na dobrej ceste
Tajné číslo: 475
Ďakujem som nevedela, že len druhý to vidia
@pepapepa5ka ty kokos to fakt funguje no počkaj idem ti ho aj ja zvýšiť
tak jak to je teda ? jeden povie, že si to videť nemôžem ty povieš iné
500 staci ze?
@shit nestihol, dalsiemu sa mi uz naklikavat nechce
mas cislo 40
@cinko ja si už ani poriadne nepamätám to keď sme robili minulý rok Halloween som mal byť a lá zombie je to toaletný papier prilepený na ksichte lepidlom ten tam mám kadeako skrčený a je na tom zelená, hnedá a neviem aká tempera oči a ústa to mám zafarbené nejakými tieňmi na oči ale nikomu nikdy neodporúčam skúšať hlavne nie s lepidlom mal som týždeň úplne červenú kožu čo mi aj nejakú reakciu vyvolalo tak som sa fajnovo vyhádzal ale tá baba čo mi to robila tvrdila:neboj sa ničoho, nebude to bolieť ked si to budeš dávať dole,ved to aj vo filmoch robia takto