musí naraziť na taký nadpis, aby sa môj záujem oň zhodol s mojou celkovou aktuálnou náladou... je to o šťastí dosť. a o prvých vetách. občas začnem čítať a nedočítam
podla nadpisu...vacsinou...pozriem sa aj na zaner, ale ked ma zaujme "uryvok" tak citam...najskor podla uryvku ako podla nazvu, preco taka moznost neni?
podľa žánru poézia ma nezaujíma natoľko zaujala ma za celú históriu jedna báseň od hviezdulienky, tú si pamätám, inak ale... próza
a podľa autora? len ak mám vyslovene náladu, lebo loziť s ostatným davom do kapusty sa mi neľúbi... ak to nemá príčinu, ktorá by ma donútila, zatiaľ taká sa nevyskytla, nepamätám si, preto som prispievala vaším naj autorom len vtedy, ak som si pomyslela, ach , tak ja sa kuknem teraz na toho a hentoho, posvietim si, čím tak zaujal toľký dav ale to je ok, potrebuje ich aj birdz portál
vyhľadávam však také, ktoré sa týkajú aj mňa, viem pochopiť lepšie blog a teda viem aj prispieť na základe vlastných skúseností, alebo ak dakto píše o tom, čo baví aj mňa... a niekedy vyslovene hľadám svoj záujem v blogoch
blogy moc necitam..a ak hej tak idem podla autora, ze si otvorim jeho webku a tie precitam...vyberam si blogy len od uzivatelov, kde mozem cakat pobavenie a dobre citanie
džonny, ta prečo.. aha, ja viem , ty si veľký poetista však je tu veľa obdivovateľov, ktorí ťa uznávajú a ja neviem, čo mám uznávať, v poézii mám často názor asi ako na fica, žiadny neviem okrem hodnotenia obrazov, rýma... ale na čo to je? v škole som nedávala pozor pri poézii iba keď som sa musela naučiť naspamäť desať básní, to bola skvelá éra, niekto ma donútil konečne čítať ich... pamätám si však jednu, čo som sama čítala na hodine, stále neviem, od koho je, bola to báseň písaná z bolesti zo straty syna, bolo to strašné a každým slovom som myslela na svoju babku, sa mi triasol hlas, keď som to čítala, jediná báseň, čo som asi skutočne chápala... ešte som v procese pátrania toho autora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Niekedy aj podľa žánru
inak ono je to bud autorom alebo nazvom.. neviem sa medzi nimi rozhodnut
a podľa autora? len ak mám vyslovene náladu, lebo loziť s ostatným davom do kapusty sa mi neľúbi... ak to nemá príčinu, ktorá by ma donútila, zatiaľ taká sa nevyskytla, nepamätám si, preto som prispievala vaším naj autorom len vtedy, ak som si pomyslela, ach , tak ja sa kuknem teraz na toho a hentoho, posvietim si, čím tak zaujal toľký dav ale to je ok, potrebuje ich aj birdz portál
vyhľadávam však také, ktoré sa týkajú aj mňa, viem pochopiť lepšie blog a teda viem aj prispieť na základe vlastných skúseností, alebo ak dakto píše o tom, čo baví aj mňa... a niekedy vyslovene hľadám svoj záujem v blogoch
co uz s tebou