Podľa čoho si vyberáte meno (nick), pod ktorým vystupujete?
Som rozmýšľala, že prečo si niekto dá niečo totálne komplikované, čo si človek ani na stý raz nezapamätá. Ja som vychádzala zo svojho mena, ale niektorých fakt nechápem, uvediem príklad 78jeletioe888wjfe0jflo999... D. Uprednostňujete tie s číslom, alebo
ja som si raz hrozne davno robila taky internetovy test, ze ako sa bude volat moja punkova kapela a dalo mi to, ze the neutral nothing. tak odvtedy to mam vsade.....
ked neviete aky nick si mate dat, tak jedoduchno zatvorte oci a slahnite s hlavou do klavesnice ... pripadne otazky o tomto sposobe adresujte @acvd43xa7w
@loollindussiq ->L.O.O.L.(má to 5 rôznych zmyslov) + Lindussiq, lebo pred 3-4 rokmi keď som tento nick použila prvý raz(už ani neviem na akom portáli), tak som sa chcela volať Linda
môj prvý nick na pokeci bol lulu3737, lebo sa volám Ľudmila, 37 bolo vtedy moje obľúbené číslo a bolo to prvé, čo mi napadlo
neskôr pár takých nickov, ktoré radšej nespomíname..
potom že Dajax137 lebo som sa chcela volať Dajana o Xko bolo vtedy na pokeci popolárne a 137 je doteraz moje "favenum"
potom bolo PuUdDdQaAaA(ak by sa našiel nejaký, človek, čo sa veeeeľmi, ale veeeeeeeeľmi nudí a bude si pozerať môj profil, tak prajem veľa zábavy omg) -lebo som (bola) trápna, lepšie vysvetlenie nemám, Pudka bola moja prezýka, vznikla z pudlíka
potom bolo že Milka137, ktoré som používala, len keď som niekde nechcela dávať môj e-mail s menom aj priezviskom
kedysi som používala as milión rôznych nickov(na pokeci som ich vytvorila vyše 100 a na Traviane ešte viac ), ale teraz si zväčša dávam skratky môjho mena Mili, Milka, Milča, Milinka, Miluš,.. a občas nejaké čísla napr. 137, ak je môj vybraný nickname už obsadený, ale úplne najšťastnejša som, keď mám nick Mili
si myslím, že každého, zaujímal môj siahodlhý príbeh o nickoch a úplne všetci si ho dočítali do konca
popoluska15 = popoluska, lebo mám malú nožičku a k tomu hozne úzku a náhodo aj 2 segry s obrovskymi labami ...a ta 15tka...tu mám všade na pokeci, skype, birdz ....lebo ked som robila nick na pokeci mala som akurát 15
môj nick - AnnieDecadence -> Annie -moje meno Anna, Decadence - dekadencia - úpadkovosť, lebo ma to vytihuje upadám! a páčia sa mi tie dekadické literárne diela
iwka..klasika nič iné ma nenapadlo aj ked to W by som radšej vymenila za V 555 klasika všade skoro to dávam (narodená - 5.5) plus ked je obsadené pridám jednu alebo tak..
ale skôr by som už dávala nicky bez môjho mena..preto sa mi tu moc páčia iné
bohužial všetky doterajšie obsahujú moje meno- IviFairy(twitter..atd atd atd neviem) to používam väčšinou Fairy kvôli tomu že ma ako malú volai škriatok sama neviem prečo
Nedávno som skúsil rozbehnúť svoj starý počítač ešte spred šiestich rokov s Win98, ktorý som našiel v pivnici. Stále som na ňom mal nainštalovaný 602 PC Suite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
- emanuel. mater je kráľ.
inak používam všade buď "dalyshia" (mail, ešte pokec a staré blogy...) ale poslednú dobu jedine Vanda, Wanda, čo je moje realne meno
a dlho som hladal nieco nekomplikovane a kratke...
môj prvý nick na pokeci bol lulu3737, lebo sa volám Ľudmila, 37 bolo vtedy moje obľúbené číslo a bolo to prvé, čo mi napadlo
neskôr pár takých nickov, ktoré radšej nespomíname..
potom že Dajax137 lebo som sa chcela volať Dajana o Xko bolo vtedy na pokeci popolárne a 137 je doteraz moje "favenum"
potom bolo PuUdDdQaAaA(ak by sa našiel nejaký, človek, čo sa veeeeľmi, ale veeeeeeeeľmi nudí a bude si pozerať môj profil, tak prajem veľa zábavy omg) -lebo som (bola) trápna, lepšie vysvetlenie nemám, Pudka bola moja prezýka, vznikla z pudlíka
potom bolo že Milka137, ktoré som používala, len keď som niekde nechcela dávať môj e-mail s menom aj priezviskom
kedysi som používala as milión rôznych nickov(na pokeci som ich vytvorila vyše 100 a na Traviane ešte viac ), ale teraz si zväčša dávam skratky môjho mena Mili, Milka, Milča, Milinka, Miluš,.. a občas nejaké čísla napr. 137, ak je môj vybraný nickname už obsadený, ale úplne najšťastnejša som, keď mám nick Mili
si myslím, že každého, zaujímal môj siahodlhý príbeh o nickoch a úplne všetci si ho dočítali do konca
bohužial všetky doterajšie obsahujú moje meno- IviFairy(twitter..atd atd atd neviem) to používam väčšinou Fairy kvôli tomu že ma ako malú volai škriatok sama neviem prečo
A čísla sa mi nepáčia. Ale k niektorým nickom sa tie čísla doslova hodia