Myslite, ze sa da "vycitat" zo spravania a reci, ze zena moze byt vcelku prelietava, aj ked to tak na prvy pohlad nevyzera? Cize sa oblieka normalne, slusne, nevyzyvavo. Ako podla vas reaguje na sexualne narazky alebo nahodne dotyky? Su hanblivejsie preli
hmm ako sa hovorí tichá voda brehy myje .... ale podľa mňa netreba hneď škatuľkovať keď sa aj dievča správa výstredne, môže to mať nejaký dôvod , že ju niečo trápi a tak ....
@echoechoecho ako, hm... rýchle prachy ? neviem, to musíš cítiť, či keď niečo hovorí je to len pretvárka alebo to myslí úprimne a ak je priveľmi záleží na peniazoch a vzhľade, na hmotných veciach, tak môže byť taká, lebo keď nájde niekoho krajšieho, tak sa vykašle na toho predtým a ide ďalej musíš poznať jej rebríček hodnôt, asi sa to nedá zistitť len tak, že sa na ňu pozrieš...
no nemajú, ale toto vôbec, hanblivé sú podľa mňa skôr menej prelietavejšie, lebo kvôli hanblivosti si len tak nenájdu niekoho iného
Podľa mňa sa dá tzv. "prelietavka" vyzistiť celkom ľahko. Prelietavé ženy, ktoré vedú promiskuitný spôsob života a sú protagonistkami sériovej monogamie, sú zväčša osoby nanajvýš extrovertné, hormónmi ovládané, neskrotené mladé slečny a pipky, ktoré majú za potrebu každý piatok behať po diskotékach, či iných baroch, kde existuje vysoká pravdepodobnosť toho, že narazí na nového potenciálneho partnera.
Koniec koncov, toto sa dá veľmi ľahko zistiť napr. tým, že sa informuješ od kamarátov dotyčnej ženy - oni ti môžu referovať povesť a renomé tejto dámy (t.j. či ide o ženu takú alebo onakú - žena ľahkých mravov alebo nejakú puritánku)
Myslím si, že prelietavé ženy to majú zväčša napísané vo vzore svojho správania, komunikácie, sebaprezentácie.
Ale ja osobne sa napríklad , pre niekoho možno, obliekam nenormálne, neslušne a vyzývavo (ako kedy sa mi chce). Ani moje správanie nie je zrovna najhanblivejšie. No aj tak, keď nájdem človeka, ktorého mám fakt rada, držím sa ho zubami - nechtami... A napríklad keby som bola zadaná, nikdy by som nepodvádzala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nechápem prečo by mali byť hanblivejšie aj prelietavejšie, veď to nemá žiadnu logiku
@mmajuskaa3 ved prave, a ako to spoznat, aj ked sa pretvaruje?...vztahy nemaju logiku
no nemajú, ale toto vôbec, hanblivé sú podľa mňa skôr menej prelietavejšie, lebo kvôli hanblivosti si len tak nenájdu niekoho iného
Koniec koncov, toto sa dá veľmi ľahko zistiť napr. tým, že sa informuješ od kamarátov dotyčnej ženy - oni ti môžu referovať povesť a renomé tejto dámy (t.j. či ide o ženu takú alebo onakú - žena ľahkých mravov alebo nejakú puritánku)
Myslím si, že prelietavé ženy to majú zväčša napísané vo vzore svojho správania, komunikácie, sebaprezentácie.
Tento prípad mal indícií dosť.
Ale ja osobne sa napríklad , pre niekoho možno, obliekam nenormálne, neslušne a vyzývavo (ako kedy sa mi chce). Ani moje správanie nie je zrovna najhanblivejšie. No aj tak, keď nájdem človeka, ktorého mám fakt rada, držím sa ho zubami - nechtami... A napríklad keby som bola zadaná, nikdy by som nepodvádzala...