...LaChance je pre mňa už niečo ako značka .. asi 3-4 roky mám podobný nick na pokeci..už som si na neho zvykla.. a lachance je po francuzsky šťastie.. keďže ja nikdy nemám šťastie tak som si ho dala za nick.. trocha nelogicke ale čo už..
uz som to raz vravela v tom case sa mi lubilo strasne Q tak som musela mat v nicku Q vsade si davam dve pismenka aj na skype takze som su dala aj sem a seci ma volaju Barča tak Baarculiq ..a bez diakritiky lebo ta sa do nicku dať neda ..a ten nick mal vyznieť americky..ale nevyznieva,co už ..a ako @1 tiez som ho chcela ponekedy zmenit ale uz ma to preslo
co vam mam povedat. ved z mojho nicku to je jasne.. a potom si kuknite uz len moje albumy..
a ked sme pritom, velmi pomoze este odkaz na wikipediu.. heslo KALK/POLOKALK
@peter_piper mam na to pravo pozri si v mojej diskusii koment 58 ...prehladala som vtedy cele forum a tu jej diskusiu som vazne nenasla. Presla som uplne vsetko, takze ta jej tema bola pravdepodobne omylom zmazana, pritom nie je dokonca ani medzi jej zalozenymi forami (a nebola ani vtedy)
@22 hej hej to budu
...ale inak nic v zlom, podla mna je aj tak nadludske sily uz teraz, aby sa tie diskusie neopakovali a mnoho krat nepomoze ani vyhladavanie si myslim
...aaa ked sme uz pri tom, tak mna moj nick napadol len tak, netusim preco, ale dodatocne som si zistila ze co to znamena...nejake arabske priezvisko a este nieco tusim
Ja mam svoj nick vsade rovnaky ci uz tu na pokeci alebo inde...to ej jedno...Dal som si ho podla mojej zivotnej filozofii takze satanizmu. Po taliansky znamena tebario-pekelnik...takze tak
hmm no tak toto je veeelmi casta otazka ked moj nick je pumaamravec puma lebo mam rada tu znacku aj zviera a kedze som si prvy nick zakladala na pokeci a tam bola puma obsadena a ja som pocuvala pesnicku co spieval ant tak ant je po slovensky mravec a vznikla pumaamravec
Athelasil - mnou vymysleny nick, je to skomolenina 2 slov z Pana Prstenov, ktore pre mna maju vyznam..ten nick mam vsade..a ak ho nahodou niekde inde uvidim, budem nazurena...minule mi frajerova segra povie ze si moj nick dala do hry WOWko aja ze preco ze lebo sa mi paci...akoze.... si vymyslajte svoje nicky...
moje je modifikovane meno jednej z postáv takej rozprávky, čo dakedy chodila.. dvaja tukaní detektívi... zipy & zac...v real zivote ma vacsina ludi vola zipy, zipper bola varianta,ktorou ma volal asi len jeden clovek.. a myslim ze nick zipy uz bol dako zabraty...preto zipper
...jedna zo sestier ma tak dlho ked bola mala volala...no dado..a kedze dado uz bolo tak som vymenil o za 0 ..sak sa podobaju ne...cize dad0 sa necita dadnul atd. ale dado..vdaka..
mam dlhe vlasy a uz davno ma volaju samson.. no kedze tento nick uz bol obsadeny kymsi, kto sa tu registroval, ale ani raz neprihlasil, tak som si musel dat zdrobneninu. co uz.. tak som taky maly samson
No, podľa historickej osobnosti, ktorú obdivujem. Jedná sa o Napoleona. Viem, Napoleon a Desiree už aj na prvé počutie nie je to isté, ale... význam to má hlbší...
NEvedela som sa rozhodnúť medzi 2 nickmi, oba začínali na D, preto to D a číslo 170 preto, že aj inde ho mám, lebo som si chcela dať niečo, čo bolo obsadené, potom som si dala číslo 17, to bol môj vek vtedy, aj to bolo obsadené , tak som pridala 0 a vznilo 170
Najprv som si chcel dať nick Džejty ale po anglicky a keďže vtedy anglina nebola moja silná stránka a dzejty malo až šesť písmen, tak som sa na to vybodol Joe bol už obsadený. Akurát mi do oči zasvietil banner Jay-Zeho a kedže Jay je aj druhe meno Homera Simpsona bolo mi to hneď jasné
proste mám taký nick aj inde, tak som si ho dal aj sem a prezývka je stará už pekne dlho vymyslel mi to kámoš..skratka môjho nicku keď som ešte hrával CSko (nemesis)
Kamarati ma tak nazvali, lebo stale si robim kavu. Som veľky kavičkar čo si stale robi kavičku a tak ma nazvali kavovar... bože to je už rokov dozadu..
vždy bola mojou obľúbenou rozprávkovou postavou víla.Kašlala som na princezné a ich princov,mne sa páčili víly s kvetmi vo vlasoch
a Harry Potter je moja obľúbená kniha(a nemám pocit,že som na to už veľká)a v tejto knihe bola víla s menom Fleur.Ja som si pridala ešte jedno l,nech je to v niečom iné a vznikla
Flleur
@flleur - mne sa zdá, že v nejako jazyku /maybe French?/ je to aj vážne preklad víly, tiež som skúmala, prečo sa v HP víla volala Fleur, keď som asi v 15tich prišla na to, že Lavender, ktorá tam tiež bola, je vlastne levanduľa
hmmm ... taq neni to ako si mozno myslite ... moj nick bola posledna nadej asi po 50tych nickoch na wowku, a to bolo Sweety.... moc sa mi to tam zapacilo kazdy ma uz taq vola aaa taq mi to ostalo ze Sweety.... ale tu to bolo obsadene taq sa musim uspokojit aj so Sweeety s 3mi eckami.... fnuq ... ale saq zvykli sme si
podla dvoch super veci Anarchy - to je anarchia a sloboda a Love - to je trochu preneseny vyznam ale znamena to city, emocie... Skratka dve veci ktore mi nigdo nigdy nevezme A bez ktorych si newim predstavit zit
kakofonia- kedysi ma provokoval spoluziak a dal mi prezyvku kakofonia na ktorej sa naramne smial-i (aj spoluziaci) nooo a co ho nastvalo najviac bolo to ze sa mi ta prezyvka celkom zapacila teraz uz som pre nichgh kakofonia parodia nina ... ale ja sa len smejem
ja som si dal nick/prezývku, ktorú na nete používam takmer odjakživa... akurát ma prekvapilo, že už nebola obsadená... pokiaľ má stránka 40 tisíc registrovaných užívateľov, a nie je obsadené jednoduché Midnight, tak je to zázrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
prezyvka podla stejnojmennej pesnicky. ale nikto ma tak nevola
tuto temu som uz zakladala aj ja
a ked sme pritom, velmi pomoze este odkaz na wikipediu.. heslo KALK/POLOKALK
...ale inak nic v zlom, podla mna je aj tak nadludske sily uz teraz, aby sa tie diskusie neopakovali a mnoho krat nepomoze ani vyhladavanie si myslim
v živote by ma nenapadlo meniť tento nick, je vznešený a má obrovský princíp pre mňa
a Harry Potter je moja obľúbená kniha(a nemám pocit,že som na to už veľká)a v tejto knihe bola víla s menom Fleur.Ja som si pridala ešte jedno l,nech je to v niečom iné a vznikla
Flleur
mne sa neluubi som dal prvu hovadinu co ma napadla