no jar je moje najobľúbenejšie obdobie a to, že prišla jar spoznám tak, že proste je taký úžasný vzduch vonka.. vonia jarou .. a že ráno sa budím na to, ako vtáááčiky vyspevujú, to milujem..
Skutočné "kraťasové" dni sa začnú až tak koncom Apríla Ale samozrejme som rád, že je dnes tak pekne, že môžem ísť von v krátkom tričku. Takto teplo by malo byť ešte cca tak 2dni.
@newgeneration skôr to berem inšpiratívne... mňa samého doma nenapadne dať si kraťasy, lebo som v tom, že je zima, potom vonku zistím, že ľudia tak už behajú a v tom momente si uvedomím, že šak už zima nie je a na druhý deň mám aj ja kraťasy... hladaj si tým čo chceš, ja si vtedy uvedomím že je jar a nemusím mať už dlhé rifle...
@tomas môže byť, ale ja rifle nosím takmer stále...či je zima či leto...iba fakt niekedy v lete dám na seba kraťasy, ale inak nemám prečo...nie som až taký otužilý a nepotrebujem sa riadiť podľa druhých
ale namiesto tych nohavic, chalani v kratkych trickach .. lol ale ok, teraz vazne, travu este nijak moc neregistrujem ani stromy ze by dako kvitli, ale to ze sa uz znacne oteplilo a svieti slnko..super, som rada
Ja som to zistila hlavne vďaka slniečku, ktoré tak krásne svieti a ešte vďaka stúpajúcej teplote vzduchu...nanešťastie som si tiež už všimla, že sa začínajú ukazovať aj muchy a iné otravné lietajúce stvorenia a tak celkovo...a už bola aj prvá zmrzka v tomto roku
@jimmycrow no to áno, ale na jar je to mám pocit, že iné, intenzívnejšie neskôr sa jar tak stiera s letom, že si to človek ani veľmi neuvedomí, kým nie je horúco a na jeseň sa to tiež trochu inak prejavuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Skutočné "kraťasové" dni sa začnú až tak koncom Apríla Ale samozrejme som rád, že je dnes tak pekne, že môžem ísť von v krátkom tričku. Takto teplo by malo byť ešte cca tak 2dni.
niektorí exoti chodia dobre že nie holí aj teraz...
ako vieš ako tam teplo?
hups!
santa claus sa nesmeje...
ty odkiaľ vieš , čo si želám???Jój, ja som ťa odhalila...ty si SANTA CLAUS...ujo santa, dostanem ten kýblik???
a dnes
na balkóne prvá babôčka pávooká