Jedno heslo používam asi 6 rokov. Vymyslela mi ho bývala spolužiačka na základnej škole. Je to predmet, ktorý som v živote neovládala, ani ovládať nebudem, tak ho používam aspoň ako heslo
Samozrejme, že za tie roky som si ho ,,okorenila" nejakými číslami a inými vymoženosťami klávesnice, ale gro je to isté
niekedy dávam heslá že moje meno skombinované číslami alebo tak ,ale na to sa lahko dá prísť ..takže nedávam ani nejake mena svojich blízkych ,kamarátov ale tak ...naposledy som heslo skombinovala s menom mojej doktorky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a pokojne to takto priznám, fínskych slov je habadej
Samozrejme, že za tie roky som si ho ,,okorenila" nejakými číslami a inými vymoženosťami klávesnice, ale gro je to isté
Napriklad kebyze casto pouzivam slova yolo a swag tak by mohlo moje heslo vyzerat ako
"j0l0swaGG"
Keepass rulez
Kedysi podľa domácich zvieratiek, je to trocha creepy keď už všetky umreli, ale nechce sa mi ich meniť.