Práve toto je také na uváženie že v obchode už bol vianočný tovar a to ešte neboli ani dušičky. Že čo je to za šalenosť?!? Veď nech to ide do radu že v oktúbri začnú kahane + ostatné vybavenie na hroby a helloween veci, v novembri keď to odznie tak Mikuláš, Santa Claus a podobne keďže najprv ešte je to a po ňom už nech idú naplno prípravy na vianoce.
@gaaspi prečo, kahance, a podobný spotrebný materiál vieš kúpiť v ktorom koľvek čase, nechápem ľudí, prečo niekoho dokáže vyrušiť v novembri vianočná výzdoba. Pamätám sa, keď som bol na strednej ,Orange začal robiť celkom dobré reklamy. a tie na vianoce boli mega mega mega super. je jedno, že to začalo začiatkom novembra. Vnímal som to ako prirodzené plynutie času, pretože niekedy to začať musí. ja to beriem ako pozitívum rozhodne. pripomína mi to čaro strednej školy a všetko čo s ňou súvisí.... to boli časy!! najlepšie na svete.....
Mňa osobne nevyrušujú ale to už bolo niekedy v októbri že vianočné veci v obchode pričom neboli ani dušičky/helloween. Áno cntorín výbavu kúpite celý rok, možno aj farebné žiarovky na stromček v elektre ale ide o to že v októbri idú dušičky a helloween tak by podľa správnosti mali byť také veci (ako pred veľkou nocou napríklad), po odznení dušičiek môžu začať mikuláše, adventé kalendáre z čokolády a podobné veci a vianoce. Tak je to originál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov