nikoho nesudim, ale je vidno na jeho tvorbe pre deti, ze to robi pre peniaze a nie z presvedcenia, ze ho to nenaplna vnutorne.. mne tie jeho pesnicky pripadaju strojene, a v kazdom klipe je skryta reklama...
Vseobecne mam hrozne vysoko nasadenu latku v posudzovani, kto hw uspesny a kto nie, ale medzi spevakmi by som za uspesneho oznacila napr. Eltona Johna alebo Michaela Jacksona a aby som nebola taka staromodna, tak kludne aj Biebera
Mne bol uz pocas prvej superstar neskutocne nesympaticky, ale no... Hej no... Je uspesny v tvorbe pre deti.
Aj ked. U deti je uspesny snad kazdy, deti su velmi nenarocne publikum. A rodicia asi tiez, pretoze ja by som ho ani keby mi platili detskam nepustila...
Na slovenske pomery by som povedal, ze jednoznacne ano. Myslim, ze jediny z tej varky superstaristov v prvom rocniku, ktory sa dokazal najviac presadit, aj ked nevyhral sutaz, ale zase nie tak uspesny vo vydavani singlov pre celu populaciu (teda nielen pre deti) ako Drobna, Cmorik, Mirgova a pod.
Sú to strašidláaaaaa. Odkedy som matka, ešte viac si uvedomujem, že deti sú zlatá baňa. Momentálne fičí na cigánskych pesničkách, ale bolo obdobie, keď celú hodinu (hodinku denne má na pesničky v TV) išiel Jaroš. A náhodou, mnohé piesne sú fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» fici.sme.sk/c/20059104/mlad...
Aj ked. U deti je uspesny snad kazdy, deti su velmi nenarocne publikum. A rodicia asi tiez, pretoze ja by som ho ani keby mi platili detskam nepustila...