1.Uprimnost -> z toho plynie 2. dovera -> z dovery vznika 3.porozumenie
Az ked poznam cloveka ktoremu verim, mozem mu cokolvek povedat a rozumieme si je realna moznost, ze sa zalubim.
Od chvile, kedy sa vo vztahu medzi 2 ludmi stane dominantom laska zacina byt velmi dolezita vernost.
Sex....
Po com skutocne tuzim ? Po obiati, po nekonecnyc rozhovoroch, po vedomi, ze pre niekoho zijem a niekto zije pre mna. Byt sucastou tymu, bok po boku v zajomnej synchronizacii a harmonii sa pretlkat zivotom.
Keby tieto potreby boli splnene, otazky sexu by som vobec neriesil...... nech by bol aj impotent ....
Nechcem sa chvalit ale moja ...vykonnost je pomerne slusna ale muselo byt v pekle mrznut, keby sa to pre mna stalo dolezitym.
No a peniaze ? Moralne urcite nie ale ci realne to netusim
najdôležitejšie.. mm, byť proste na jednej vlne.. vedieť sa o všetkom, aj o tom nepríjemnom rozprávať a inak vlastne takmer všetko, čo je hore napísané..
takmer všetko... a mne tu veľmi chýba humor podľa mňa to patrí k základu... nikdy by som nechodila s chlapcom ktorý by sa pri mne nudil alebo ja pri ňom...
Sex, peniaze nie sú dôležité, tak sa už ktosi vyjadril. Lenže dnešní ľudia to za dôležité považujú, preto vzťahy dnešného typu často končia rozvodom. Čoraz viac "pipiek" sa vydáva len kvôli peniazom, a keď sa nabalia, žiadosť je podaná.
Keď toto sú strašné možnosti...na vzťah treba mať všetko. Mám vo vzťahu všetko z možností (dokonca som niekedy aj pri peniazoch ) a som nadmieru spokojná a šťastná, tak sa asi nedá exaktne vyčleniť čo je a čo nie je dôležité.
Laska je dolezita vo vztahu ,to je samozrejme ,ale myslim ,ze dolezitejsie je porozumenie ...lebo ked ti dvaja si nerozumeju v istych veciach je jedno ,ze je tam laska ...
ja by som určite povedal kombinácia vlastnostný, proste bez nich to nie je dlhodobý vzťah... Mu si tam byť láska, proste vzťah musí dáko začať, potom porozumenie, dôvera, vernosť, úprimnosť bez toho by sa rýchlo odcudzili a povedali by si že chvíľkové pobláznenie. A určite aj sex ale to by som dal ako na posilnenie tých ostatných a je dôležitý na kompaktné a harmonické fungovania vzťahu.... tak neviem čo je najdôležitejšie lebo ja by som potreboval všetko aby vo vzťahu sa cítil pohodlne nie len ja...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
láska - hrozne relatívny pojem
sex - na ten vzťah netreba
peniaze - tie vzťahu len škodia
úprimnosť - nie každý to vie
vernosť - nie každý to chce
porozumenie - nie každý to v sebe má
1.Uprimnost -> z toho plynie 2. dovera -> z dovery vznika 3.porozumenie
Az ked poznam cloveka ktoremu verim, mozem mu cokolvek povedat a rozumieme si je realna moznost, ze sa zalubim.
Od chvile, kedy sa vo vztahu medzi 2 ludmi stane dominantom laska zacina byt velmi dolezita vernost.
Sex....
Po com skutocne tuzim ? Po obiati, po nekonecnyc rozhovoroch, po vedomi, ze pre niekoho zijem a niekto zije pre mna. Byt sucastou tymu, bok po boku v zajomnej synchronizacii a harmonii sa pretlkat zivotom.
Keby tieto potreby boli splnene, otazky sexu by som vobec neriesil...... nech by bol aj impotent ....
Nechcem sa chvalit ale moja ...vykonnost je pomerne slusna ale muselo byt v pekle mrznut, keby sa to pre mna stalo dolezitym.
No a peniaze ? Moralne urcite nie ale ci realne to netusim