samsung je hrozna kvalita pravdupovediac.... ako suciastky su dobrej kvalite, len ttou rychlostou ako pracuju v tej firme ne vyrobu ze im prejde aj 1500televizorov za 8hodinovu sichtu a z toho stvrtka sa im vrati pokazena lebo tou rychlostou to niekedy priam az hadzu, to hovori za seba...
@77hanes77 mimo toho, ako ju kupili u moonbeama.. mozes si brat elektroniku alebo cokolvek ine aj na splatky a nemusis mesacne zarabat 4 tisicky, aby si si kupil telku za 1k ojra
v obyvacke mame este taku velku bednu SENCOR 72 uhlopriecka tusim a ja mam v izbe TECHNIKA 82 uhlopriecka a je to tusim LCD ale co je lepsie co horsie neviem nevyznam sa v tom
no "pochvalil" som sa a este toto som chcel ten SENCOR sa nam uz raz pokazil proste sa dojebali farby a obraz bol modro cerveny a teraz zas ked zosilnim hlasitost tak tie repraky nejak bzucia ale inak v pohode a mame ho uz aspon 6 rokov a tuto TECHNIKU nepozeram moc casto takze ide bez problemov este ale mam ho asi 3 roky iba no
hmm mno dakujem all za nazory su zaujimave teda musim este porozmislat ale tiez si myslim ze tamtung je dobry uz len co som kukal v predajni a samozrejme cim drachsia tym lepsie ale zas nemam 2000 tisicky na ppc 3D telku co mi aj omeletu spravy ..bude musiet stacit za 380 euri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@gabqo20 samsung led je nejaka nova firma?
btw mame plazmu od panasonicu a slape to...plazma ma krajsi obraz ale zere jak svina...
skorej by ma zaujimalo nieco ako @13
Ach, tento nový LED marketing .... LED je len podsvietenie displeja LED diódami miesto CCFL trubicami ako u starších LCD displejoch
Takmer všetky televízory, aj tie lacné 350-400€ low-endy sú zväčša MVA a IPS panely ...
Našťastie som ešte nevidel televízor s TN displejom
Plazma má veľkú spotrebu, to áno, ale nie vždy, len pri svetlom obraze a chladiče plazmy niekedy hučia (najmä u niektorých Panasonicov)
@majo uz sme merali odber tej telky merakom, vysledok bol medzi 100 a 200w...na plazmu to celkom ujde
ale tak je pravda, ze do obyvacky ani rodicovskej spalne nechodievam
mozu davat hocijake ficurky do tych lcd-ciek, ale obraz sa plazme nevyrovna.. (uz len z principu panela)
-plazmy su trochu drahsie ale daju sa kupit aj do 350eur
-priemerna spotreba je vyssia nez u lcd..
Plazma nema zas tak velku spotrebu.
Ano, vacsiu ma, ale nie zas o tolko vela ako Ledky. A zalezi tiez aj od toho, aka Ledka to je predsa.