ako bože tvoje starosti tak mať :S veď to je normálna farba ktorú má každý druhý človek..keby nejaký problém tak sa to dá ľahko prefarbiť a čo je preboha na tej farbe také zvláštne??? úplne normálna bežná farba vlasov..nie ako ja, že ryšavá :S
Ale dľa mňa sa nedá posúdiť farba vlasov len tak všeobecne, to skôr na konkrétnom príklade. Ale vlasy sú fajné od blonďavých až po čierne, hlavne že sú. Serie ma metal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka Srnka
ale troska tmavsia hneda ako mas ty taka gastanova by ti neuskodila :p:p
Ale dľa mňa sa nedá posúdiť farba vlasov len tak všeobecne, to skôr na konkrétnom príklade. Ale vlasy sú fajné od blonďavých až po čierne, hlavne že sú. Serie ma metal...