preco alkalicke? Staci, ze je to nejaky standardny rozmer, ktory sa da zohnat vsade. A najlepsie do toho narvat akumulator(y) - najlepsie AA alebo AAA. Zabudovany nestandardny shit akosik nedava moznost mat so sebou nahradny kus a ked sa vybije vsetko co mam po ruke, tak nemozem skocit do najblizsieho obchodu a kupit si zdroj presne co potrebujem.
A ak som blazon, tak mi nic nebrani pripojit ten prehravac na solarny clanok (proste si vytiahnem kabliky a pripojim na ne cokolvek, co zvlada dodavat nejaky ten smiesny prud pri napati 1.2 - 1.6 V)
vymenitelna alkalicka, ides niekam vybije sa bateria a ak mas vstavanu tak si v ... a alkalicku kupis naozaj vsade. A niesto vstavanej ak nechces kupovat tak kupis akumulatory a ked sa jeden vybije das druhy a nemusis sa stale starat ci mas plnu bateriu.
@peter_piper ak je to vyplod tak radsej ani nekupovat
@m@trixx vacsina ludi chce vyplod alebo nieco s palcovym displayom pretoze to to ma ich hopicky sused ale hold len dve veci su nekonecne. a ta prva uz bola vyvratena
@matus33 ja mam teraz mp3ku na alkalickú, kúpila som si kvôli tomu aj nabíjačku... ale teraz ju chcem vymeniť a všetky prehrávače čo s ami páčia sú na tie Li-Ion a podobné... preto by mi bolo ľúto tej nabíjačky a bála by som sa naozaj toho, že s ami niekde na polceste busom domov baterka vybije a budem na suchu tkto môžem vždy pri sebe nosiť náhradnú
S vymeniteľnými nabíjacími, lebo keď sa mi vybijú, tak ich proste vymením, dám nabiť, zatiaľ mám druhé, tie sa vybijú, vymením, dám nabiť zas tie a tak stále dokola. To ma serie na mobiloch, že sa nedajú nabíjať mimo neho.
Nechápem, prečo si stále toľko ľudí myslí, že je lepšie mať baterku priamo v prehrávači. Načo je to dobré? Však i tak sú približne rovnako veľké.
všetko má svoje výhody, vstavané obvykle vydržia oveľa dlhšie.. ale zas vymenitelné možte hocikde bez problémov kúpiť a vymeniť... takže skor podla použitia
Takisto aj čo sa týka foťáku ja by som neprežil keby som tam mal vstavanú baterku, keď idem niekam na viac dní kde nebudem mať zástrčku to je veľké plus..
@10 ináč odporučujem napríklad Emgeton E5 cult, staršíí ale je to mašina.. dokonalý zvuk, kvalita, o tom svedčí už len to že sa predáva cca 5rokov a stále má svoje pevné miesto.. Alebo aj kľudne iný od tejto značky zo starších modelov čo majú vymenitelné baterie
poviem to zo svojho pohladu a skusenosti- alkalicke vymenitelne. lebo, daju sa kupit vsade na svete,kdesto vasa na sk kupena nabijacka vam vo vetsine svete bude nanic. dalej...ked ste niekde venku cely den, tak nieje si problem kupit nove baterie a pocuvat hudbu dalej. a hlavne..a to som uz zistil na pda, nieje problem ix vymenit ked skonci ix zivotnost, kdesto akumulator vam vydrzi len par rokou a potom pa pa a mozte zahodit : D ved preto na mobilox vydrzi akumulator len 2 roky potom uz ide kapacitne dole ( mam jeden stary mobil ktory vydrzii asi 2 hodini v pohotovostnom rezime, a 10 minut telefonovania )
za par rokou budu plne smetiska iphonou, lebo bateria bude drahsia ako cena iphonu to je ako z tlaciarnamy nova vas vyjde lacnejsie ako kupit nove naplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Možno akurát vo veľkosti, pohodlnosti a dizajne, čo sa zvuku a funkcii týka nemá to vplyv žiadny
A ak som blazon, tak mi nic nebrani pripojit ten prehravac na solarny clanok (proste si vytiahnem kabliky a pripojim na ne cokolvek, co zvlada dodavat nejaky ten smiesny prud pri napati 1.2 - 1.6 V)
ibaze toto vacsina ludi nechape...
@peter_piper ak je to vyplod tak radsej ani nekupovat
Ja neviem čo by bolo pre teba výhodnejšie To si už ty musíš násť tie svoje pre a proti
Nechápem, prečo si stále toľko ľudí myslí, že je lepšie mať baterku priamo v prehrávači. Načo je to dobré? Však i tak sú približne rovnako veľké.
Tak len hľadaj z alkalickími ktorý sa ti bude pačíť. A keď už bueš zúfalá vykašli sa na hľadanie a kúp si vstavanú.
Takisto aj čo sa týka foťáku ja by som neprežil keby som tam mal vstavanú baterku, keď idem niekam na viac dní kde nebudem mať zástrčku to je veľké plus..
dufam, ze aj nechas svoju nastavajucu, nech ti vyberie televizor