Povedal vám niekto niečo pekné ?(určite) po čom ste sa začali červenať ? alebo vás to jednoducho potešilo ? možno svojou originalitou alebo len jednoduchosťou ? možno inšpirujte druhých ako zalichotiť - mňa najviac poteší keď mi niekto povie že mám
Keď som mala slabú chvíľu, že ma nikto nemá rád a tak, bolo mi povedané, že "nepoznám osobu s lepším srdiečkom ako si ty a to, že oni majú iné priority ťa vôbec nemusí trápiť." a bolo to to najkrajšie čo mi kedy kto povedal (slzička v oku aj teraz)
@marleymt to čo teba niekto pochválil a teba to potešilo lebo sú aj také chváli o ktorých si hovoríte bla bla to si len robí srandu a hovorí to len preto aby som nebola smutná alebo tak, ale sú aj také že to víde len tak z vás lebo to musíte povedať lebo to tak proste cítite myslím že to vie najviac potešiť toho druhého potešiť alebo zaskočiť
naposledy, že som "nekonečne zlatá", čo je nekonečne zlaté ..ale inak ma často najviac poteší, keď niekto ocení niečo, na čom som si dala záležať a dlho na tom pracovala.
stále ma udivujú ľudia, ktorí mi pochvália zadok ako fakt nechápem..
ale minule ma potešil nejaký neznámy chlapec, ktorý mi pri bare len tak povedal, že mám najkrajší úsmev aký kedy videl to bolo moc milé aj keď sa neviem červenať...
mne raz zalichotil na chodníku taký staručký milý deduško keď ma zastavil a povedal mi že som krásna ako panenka mária bolo to strašne milé a hneď som mala krajší deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
teda trochu aj hej, ale že by som sa z toho nejako moc tešila a mala fyzické prejavy nie. moja chyba
...každý nech si to vysvetlí po svojom
ako potesi ma to velmi...len ja si to nemyslim...
dnes rano, som sa chcel pochvalit...
a bolo takých pochvál niekoľko, a nebudem ich menovať. okrem zubov a úsmevu, to je také bežné, že sa nad tým nejak extra nepozastavujem
(to asi niečo hovorí o mojej osobnosti)
hm a nie, väčšinou mi príde divné, keď ma ľudia chvália
ale minule ma potešil nejaký neznámy chlapec, ktorý mi pri bare len tak povedal, že mám najkrajší úsmev aký kedy videl to bolo moc milé aj keď sa neviem červenať...
Keď barmanka v jednom podniku okríkla speváka kapely, čo tam akurát hrali, že nemá po mne toľko pokukovať
...a pripojila by som aj pár ďalších vecí, ale nechcem byť označovaná za štetku