Konecne som sa aj ja dopracoval k velmi uspesnemu dielu "sir-a" Neill-a Straussa...Ak este stale ludia netusia o com by mohla byt rec, jedna sa o jeho najnovsie dielo "The Game"....rings a bell???
@seminika skvely je v podstate kazdy a kazdej vyhovuje iny. Avsak aby si ta dotycna toho skveleho chlapa vsimla, musi sa ten chlap nejak zvyraznit, moze sa hanbit, byt uzavrety alebo nieco ine. Nato su tieto knihy ktore maju pomoct chlapovy byt menej hanblivy a pod. .. potom to uz zvladne sam
@seminika@3 no presne, a preto su tie dobre a pekne dievcata s nabitymy debilnymy hlavamy a ty skvely chlapi su osamely... pretoze sa neriadi nejakym navodom v knihe a okrem ineho, ta kniha ako pisal nieje navod ale skor na zlepsenie sebavedomia
@ presne povedane co som xcel povedat, dakujem ....pokial budes podobne zasahovat aj v inych prispevkoch tak ta vezmem ako svojho birdz wingman-a lol
Pouzijem citat z piratov karibiku:
" piratsky kodex nie su presne stanovene pravidla, su tu skor smernice"
Kazdy chlap je skvely, ide o to do akej miery si to o sebe mysli a do akej miery to dokaze ukazat svojmu okoliu, obzvlast neznemu pohlaviu...
Tato kniha neobsahuje presny manual ako zbalit dievca, nie su k tomu ziadne presne pravidla, vsetky tieto rady maju cloveku len ukazat ten spravny smer a trosicku ho popohnat k cinu...
Prva vec co ti na uvod o tejto knihe mozem povedat je, ze clovek ktory bol tzv. lidrom skupiny zmenil drasticky vyzor, ked myslim drasticky tak myslim ako keby si cristiana ronalda zmenila na milana lasicu.....
Kniha ma dotycnemu chalanovi/muzovi ukazat iba smer cesty k zenskemu srdcu, to aka ta cesta bude je uz na kazdom jednotlivcovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pouzijem citat z piratov karibiku:
" piratsky kodex nie su presne stanovene pravidla, su tu skor smernice"
Kazdy chlap je skvely, ide o to do akej miery si to o sebe mysli a do akej miery to dokaze ukazat svojmu okoliu, obzvlast neznemu pohlaviu...
Tato kniha neobsahuje presny manual ako zbalit dievca, nie su k tomu ziadne presne pravidla, vsetky tieto rady maju cloveku len ukazat ten spravny smer a trosicku ho popohnat k cinu...
Prva vec co ti na uvod o tejto knihe mozem povedat je, ze clovek ktory bol tzv. lidrom skupiny zmenil drasticky vyzor, ked myslim drasticky tak myslim ako keby si cristiana ronalda zmenila na milana lasicu.....
Kniha ma dotycnemu chalanovi/muzovi ukazat iba smer cesty k zenskemu srdcu, to aka ta cesta bude je uz na kazdom jednotlivcovi
a co sa tyka knihy osobne sa mi nepaci ze vela ludi ide podla danych openerov atd.
najlepsie je natom to ze to neni o baleni bab ale celkovo o zmene socialneho zivota
vopred ďakujem
potom daj vediet ked to bude hotove ok?