Ten kto sa prida nech napise sem potom.Proste ide o to:Kazdy den ked pojdeme do prace, resp. skoly, budeme sa usmievat.Samozrejme nie ako blazni... Proste si myslim ze ked ide oproti vam niekto kto je zamraceny, hned to na vas zle vplyva.Hned si myslite-o
JJ...toto sa mi paci schvalne kolko ludi sa usmeje spat ...Len neviem ci to nebude mat opacny ucinok - rozospata cerit zuby na cudzych ludi ...Ale za pokus to stoji...Taaak od zajtra hej?
Tak ja toto už robím roky. Ak sa ma niekto spýta, že ako má zvýšiť svoj sexepíl tak mu odpoviem len nech raz skúsi šťastne kráčať po ulici. Nehovorím že sa musí usmievať ako shaluzený feťák...ale nech sa tvári asi tak akokeby pred minútou dosiahol niečo veľké(urobil ťažku zkúšku, alebo ho povíšili v práci, zbalil dievča svojho života atď.) Nemusí sa usmievať veľmi, stačí ak sa tvári šťastne a ženy ho budú milovať(platí to aj opačne). Toto je tajomstvo sexepílu. Ak dievča na chlapcovi vidí že je šťastný bude jej určite sympatický, pretože by bola rada keby trochu šťastia by mohol dať aj jej. Preto nás nepriťahujú deprimovaný ľudia, lebo máme z nich pocit že aj ten kúsok šťastia ktorý máme nám zoberú. Takže naozaj skúste sa prejsť po meste s úsmevom na tváry a už vám bude chýbať len ten clicker ktorý má Ben Affleck v reklame na Axe....
Ok, takze dnes je 17/10/2006... cas 17:51 aspon myslim ak mi nejdu zle hodinky a ja som darovala prilis vela usmevov aj ked dnes nie je moj najlepsi den...opetovanych bolo 18 usmevov...som hrda na seba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sem mozem pisat kazdy den kolko ich bolo?