Už dlhsiu dobu ma neskutočne fascinuje ten pocit a tá myslienka, začať podnikať.
Je mi jedno v čom. V predávaní hocičoho/napríklad hier, PC.
Alebo v riadení stavieb. Začať stavať hotely aj vsetko.....
Už po niekolký raz by som chcel začať aspon tak "minip
ale čo, jediná vec ktorú na podnikanie potrebuješ sú peniaze a kontakty
a dobrá rada: na SR je zbytočné začať podnikať, chod aspoň do Čiech ked nie dalej, tu iba príde o peniaze
@sumivybanan skúšal si to keď si taký múdry ??? toto sú len také ubohe slovenské výhovorky ....joj som malý chudáčik, tu sa nič nedá, tu je všetko zle, bla bla, asi sa rozplačem.......na Slovensku je X-príkladov úspešných podnikaní (od Nay elektrodom, Eset, Exisport, po Martinus, Sashe, Modrofúz). vedel by som dlho menovať...... to sú ľudia, čo niečo urobili a nenariekali tu ako ty
ak netúžiš po s.r.o-čke, založ si živnosť, štát dáva aj príspevky na SZČ pokiaľ máš dobrý nápad, v podstate v @6 (www.podnikam.sk) je všetko, čo potrebuješ.A stránka je písaná jak pre magorov
@mtb jóój ty tragéd popravde čakal som tu presne podobný koment..takže za 1. bolo to myslené s trochou nadsázky
za 2. priamo sám som zatial nepustil do podnikania, ale skusenosti s podnikanim na Slovensku mám...či už bnegatívne či už pozitívne či to bol maloobchod, služby, alebo stavebníctvo... a sám zo skúsenosti som rozmyšlal nad tým ako niektoré veci spraviť lepšie...
Určite netreba nariekať a rozmyšlať nad tým ako sa všetko nedá ale ako sa veci dajú, na druhej strane treba dobre rozmyšlať do čoho sa pustiť
Ja podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré ceny tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
patričné vzdelanie
podnikateľský zámer
založiť s.r.o a lebo živnosť
počiatočný kapitál
a kde sc
chceš podnikať v SR alebo v cudzine..
a na slovensku daj si rovno mlynský kameň na krk a hoď sa do rybníka
svatáááááááá pravda
a dobrá rada: na SR je zbytočné začať podnikať, chod aspoň do Čiech ked nie dalej, tu iba príde o peniaze
Také myšlienky má veľmi veľa ľudí a tam to aj končí. Nič to neznamená.
Ale dám ti radu, najprv zisti čo chceš robiť. Keď to budeš vedieť priprav si podnikateľský zámer. Keď ho urobíš, budeš vedieť čo ďalej.
za 2. priamo sám som zatial nepustil do podnikania, ale skusenosti s podnikanim na Slovensku mám...či už bnegatívne či už pozitívne či to bol maloobchod, služby, alebo stavebníctvo... a sám zo skúsenosti som rozmyšlal nad tým ako niektoré veci spraviť lepšie...
Určite netreba nariekať a rozmyšlať nad tým ako sa všetko nedá ale ako sa veci dajú, na druhej strane treba dobre rozmyšlať do čoho sa pustiť
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.