Malé upozornenie: Áno, viem že kaviareň je teraz na každom kroku, ale mám na mysli takú, kde sa predáva naozaj kvalitná káva (nie Lavazza zo sáčku, mesiac odstáta) a domáce zákusky a pečivo.
@neviemsivybratnick ale vieš o tom, že viac záleží na tom, kto tú kávu robí než na káve samotnej? (mala som už aj dobrú Illy, pretože mi ju robil dobrý barista - freshový mlynček považujem za samozrejmosť). a mala som už aj fakt hnusnú Covim, pretože dotyčný ju robil nedbalo.
@grietusha To mi je jasné, určite by som tam nevzal človeka čo do vtedy robil kávu - nasypem kávu a zalejem vodou - style . Tiež som si povedal, že ak by sa ľudia sťažovali, tak by som ho počas skúšobnej vymenil za iného baristu.... ale na Slovensku by sa zrejme nesťažoval nikto, keď tu pijú také sračky v obchodných centrách.
@neviemsivybratnick inak odporúčam obehať si kaviarne v Brne za účelom inšpirácie. žiadne mesto v strednej Európe (a snáď ani v celej) nemá tak bohatú kaviarensko-kultúrno-umeleckú kultúru.
@neviemsivybratnick a človek môže robič kávu na pressovari aj 10 rokov, pokiaľ mu nikto nepovie, ako sa to robí správne, tak je dosť možné, že po jednom krátkom kurze to kafé lepšie uvarí človek, ktorí ho dovtedy len zalieval
Mam moznost podnikat /kazdy ju ma/, ale vdaka byrokracii som z toho akurat tak znechuteny. Cize pokial nenajdem na trhu nejaku vynosnu pecku, tak na Slovensku uz urcite nechcem nic riesit...
.. prenajom sportovych aut, organizovanie tuning & racing akcii, testovacich a predvadzacich jazd pre predajcov a tak podobne... v podstate to co uz robim
Ja podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré ceny tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale môj sen je založiť si náboženstvo/sektu, myslím, že to je top biznis, najľahšie peniaze
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.