stavala a riadila by som hotely niekde na pobrežiach známych dovolenkových destinácií (kvôli peniazom) a neskôr by som stavala nemocnice v Afrike (to by ma bavilo)
Asi by som sa snažil podnikať tak nach sa môžem pridružiť k niektorej firme mojich rodičov.
Ale inak podnikať nechcem začať. Nestojí mi to za to, mať stále nervy, riešiť nevďačných a kradnúcich zamestnancov, nonstop byť v práci + sa báť že budem musieť prepustiť nejakého zamestnanca čo má rodinu a pôžičku na krku. Jebať.
Tak ja som rozmýšlal, o dovážaní áut, lenže tá prvá daň a sprostosti,
Potom som aj autoservis, ktorý by som skutočne aj mohol, lebo máme servis ktorý dávame do prenájmu. Ale neviem to poriadne robiť a ťažko povedať, Aj strach z takého, začiatku samotného a či sa to vôbec oplatí rozbiehať...
nešiel by som do toho,nema rad velku zodpovednosť a som dost lenivy takze by som asi velmi rychlo skrachoval,osobne si myslil ze najlepsie je podnikat v gastronomii alebo mat bar/krčmu lebo zrat a chlastat sa bude stale
Ja by som si otvorila čajovničku pre študentov alebo obchod s textíliami, nitkami, gombíkmi a podobnými hovadinami.. v ideálnom prípade všetko dokopy! Ale nechystám sa to uskutočniť
Ja podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám dohodnuté dobré ceny tovaru s jedným dodávateľom a nakupujem za veľkoobchodné ceny a potom to predám na eBay s maržou.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak podnikať nechcem začať. Nestojí mi to za to, mať stále nervy, riešiť nevďačných a kradnúcich zamestnancov, nonstop byť v práci + sa báť že budem musieť prepustiť nejakého zamestnanca čo má rodinu a pôžičku na krku. Jebať.
Potom som aj autoservis, ktorý by som skutočne aj mohol, lebo máme servis ktorý dávame do prenájmu. Ale neviem to poriadne robiť a ťažko povedať, Aj strach z takého, začiatku samotného a či sa to vôbec oplatí rozbiehať...
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog www.predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.