Podnikatelsky napad, zrealizovatelny , alebo trosku uleteny ale zalozeny na realnych zakladoch zaujimaju ma Vase napady , nazory
Mozno sa necham inspirovat ,,,nieco co na svk nneni ...nieco uletene,,,alebo nieco co kazdy pouziva, vyuziva len to niecim originalnym ozvlastnit...vseobecne ..alebo konkretne ma zaujimaju oblasti sport moda krasa hudba ,,niake prepojenie tychto veci .
ja nepisem o plane aale o napadoch a nehovorim ze teraz ked mi tu x ludi napise bla bla ze to spravim zaujima ma zmyslanie druhych ludi ktore je zjavne obmedzene
@paulieevans moja zlata krasnaa nepisala som ze chcem podnikatelsky plan sity na mieru premna s azobud a otvor oci a mysel zalozila som forum na zaklade ze sa chcem inspirovat od druhych co ich zaujima ako oni zmyslaju pr eteba moze byt nieco dobre pre mna uplne odveci ale akceptujem druhych nazory faajin sak oc je vie tupa slovac len hejtovat a urazat namiesto toho aby nieco mudreho zaujimaveho inspirativneho pridala
jedine co ste boli ovecky schopne napisat bolo : 1. poucka otom co som napisala
2.negativna reakcia nic zaujimaveho len kekeciny
3. urazka od neznamej ctitelky (mudrlantky)
4. pomylenie pojmov
vlastne ine som od tychto ludi na birdze necakala cest vynimkam nic prinosnee ale pokus zato staal
Tak po prvé nie som tvoja zlatá, ja sa s tebou nepoznám, tak ma tak neoslovuj. Po druhé, ty otvor oči a mysel, v tvojom prejave chýba čo i len štipka zdravého premýšľania, nikto nikdy nenapíše nejaký dobrý nápad na internet do verejného fóra, ktoré si môže prečítať naozaj každý človek, či už registrovaný alebo neregistrovaný na Birdzi a to nie je o tom či sme Slováci alebo nie sme. Proste každý kto má IQ nad 75 sa zamyslí a dopne mu to. Nikto ťa neurážal, nikto ťa nehejtoval aj keď by si si to sakramentsky zaslúžila a vyhovárať sa na Slovač a na "hejty" (oh bože mária, už si uvedomte ľudia že to, že s tebou niekto nesúhlasí neznamená, že máš hejterov, na to si príliš veľké hovno) je proste typické sedlácke správanie. Priznaj si proste že si jebnutá a pál do piče odtiaľto, s komunity ľudí čo sa drží ako tak na úrovni a neobsahuje ľudí s IQ húpacieho koníka.
Btw. podnikateľský plán a podnikateľský nápad - nevidím v tom rozdiel.
mna tu budes urazat pica za to ze nemam vlastnu profilovku ja otvaram vlastny biznis buduci mesiac a nepotrebovala som zakladat fora a podnikatelskych o planoch od inych ludi
@paulieevans co slecna zo skychtom ak vytlaceny biely jogurt z kelimka alebo kelinka neviem jak sa to spravne pise haha ojojoj ale si sa rozcertilaa budes mat vrasky nerob taka mlada a nete je plno napadov si predstav na roznych forach ....kazdy napad nemusi byt aj ziskovy alebo zrealizovatelny ..zaujimala ma roznorodost zmyslania druhych ludi olalaaaa uz aj hovno som vzdycky lepsie hovno jak nula draha pod domna pod pod ano som jebjnuta primitivna slabucka ukaz mi cestu do pice a pojdem do otvojej ? ..plaan je niaky nacrt s realizovatelnymi bodmi .. pokusmy a napady ..cisto myslienky diskusie nananana
@paulieevans ani na ňu nereaguj, nemá to význam, pretože to len neinteligentná krava toto môže napísať. Ako sa vraví, piči nevysvetlíš, že je piča, lebo je piča.
@lejdybeast Veľmi inteligentné urážať ľudí kvôli odtieňu pleti A ešte inteligentnejšie nevedieť či je v slove kelímok n alebo m, ah bože, nebudem sa s tebou zahadzovať, život ťa naučí.
@paulieevans ja si myslim ze to je nadmieru inteligentne teba urazat tomu ver to je uplne sproste gramatika je pani nezahadzuj bezkaaaj prec chod sa ukludnit od nervov malicka a otri bradu od mliecka mna zivot uci stale a rada sa ucim
@lejdybeast má toto podľa teba význam sa s ňou hádať? Nemá ... Ale tak aspoň birdz vidí, koľko máš v sebe intelignecie, že si neuznáš, že si sem pridala taký bullshit, ale urážaš druhých kvôli farby pleti.
@rici135 vsecko ma vyznam nechvidi aj velky brat vsetko vidi haha ...ved sak sama priznavam ze som bez inteligencie ..som uplne pici ze som to forum aj zakladala uplne celee zle co ma to mohlo napadnut vobec aka kokotina jezis sa prepadnem asi pod zem od hanby a preplacem celu noc :-FD ojoojooojj tupos tupost tuposst ....a neni to pravda trosku srandy si mozem hadam spravit z niekoho profilovky nee ci to mam zakazane
Chcela som ti odpisat nieco dlhe, ale ostatni to spravili za mna.
ak si myslis, ze sa s tebou niekto podeli so SVOJIM podnikatelskym napadom a este sa tu rozkrikujes ked ti povieme ako to je.. no tvoja inteligencia musi byt dost nizka
myslim si ze diskutovat o napadoch a myslienkach v oblasti podnikania anapdov na podnikanie neni nic jebnute ale pre jebnutych vsetko jebnute ale okej sak pochopila som a ano moja inteligencia je nizka
V Indii sušia kravaké lajná na také placky a potom ich používajú ako palivo. Tak to môžeš rozbehnúť aj tu. Možno na to získaš aj eurofondü ako na bio palivo.
@dreams155 droggy su zlee tam je to vynosne to je pravda ale to uz mas vsade skoro velka konkurencia ..a pandle za rohom zato mi to nestojii ...takisto mas vynosny obchod so zbranami alebo bielym masom
aj na ten najjednoduchsi podnikatelsky napad sa treba zamestnat aby boli na to peniazky...
Ale mam pre teba jeden napad-- cez leto treba mat velky rodinny dom v Ba a za 20 -30€ za den strazit psy ked su majitelia na dovolenke a treba mat aspon 5tich naraz.
Ti co prispeli , nazormi a prispevkami negativneho zameru ste dobre tupucki haha a zomna tu robite aka som nechapava jebnuta sa kvalitne zabavam na vas ako to vsetko berete smrtelne vazne urciti ludiatomu chapu a priemerskapal aj v zahranici hockde je normalne ze ludia si vymienaju nazory napady a myslienky ohladom biznisu..,a vecsinasi tu mysli ze niekto mi tu nieco napise a zacnem to robit vam to jebe ja mamrozbehnuty biznis ale zaujimaju ma nazory aj druhych ludi hlavne zaujimave a inspirativne prispevky a nie otrepane frazy..,abezdovodne ma tu niekto zacne urazat zato ze si prostrednictvom fora co moze kazdy na birdzi vyjadrim svoj nazor ...ubohe detinske a ked to vratim dievcine rovnakym dielom s ironiou uz sa uraza co si dovolujem.,a nikomu som nekazala aby,mi to tu komentoval a male stena sa tu zacne rozculovat ze sa tu zomnou zahadzuje .,,haha sttrasnee...ale diky zatie prispevky opacneho zameru
A ked sme pritycy napadoch kludnr sa tym hockto moze inspirovat alebo vylepsit prilepsit,,zamysliet sa ,,niektp nema nato moznosti to realne uskutpcnit druhy ,mu vtommozepomoct atd...obmedzene zmyslanie mate birdzaci ..cest vynimkam a urazat za inakost nazoru primitivne nechopil ste moj zamer preco som to zalozila vecsina si mysli svojim tupym rozumcekom ze moja kreativita je pod bodom mrazu a hladam prave od birdzakov napad konkretne ... prisla som sa len inspirovat, mozno diskutovat co by sa dalo a co nie nic viac nic menej mozno ,,trosku precekovat zmyslanie a napaditost druhych ludi , oco sa zaujimaju tot vse nema to tu vyznam sa ktomu dalej vyjadrovat takze na tuto temu koncim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
2.negativna reakcia nic zaujimaveho len kekeciny
3. urazka od neznamej ctitelky (mudrlantky)
4. pomylenie pojmov
vlastne ine som od tychto ludi na birdze necakala cest vynimkam nic prinosnee ale pokus zato staal
Btw. podnikateľský plán a podnikateľský nápad - nevidím v tom rozdiel.
ak si myslis, ze sa s tebou niekto podeli so SVOJIM podnikatelskym napadom a este sa tu rozkrikujes ked ti povieme ako to je.. no tvoja inteligencia musi byt dost nizka
Ale mam pre teba jeden napad-- cez leto treba mat velky rodinny dom v Ba a za 20 -30€ za den strazit psy ked su majitelia na dovolenke a treba mat aspon 5tich naraz.