taaaakze...ked si nohy oholite ziletkou a ked odepilujete voskom alebo strojcekom, je v tom rozdiel.najma v case trvanlivosti hladkeho pocitu. ako je to s podpazusim? len holite ziletkou? lebo mna to kolkokrat nebavi, ze rano sa oholim a vecer uz volaco p
s epilatorom alebo voskom to je mozno praktickejsie a dlhsie vydrzi ale ja mam citlivu kozu a stipalo by ma to asi mesiac este. Takze radsej ziletka otrocky kazdy druhy den.
7.to z esi podpazusie holia len baby je dobra kravina co si napisal
ja osobne si podpazusie pravidelne holim a nemam skoro ziadne problemy
podrazdenu pokozku mozes mat zo zaciatku pokial nie si zvyknuta, podobny pocit co opsujes mam ked sa rano oholim a vecer uz citim strnisko takze bud sa budes holit kazde rano a vecer alebo kazdy den alebo si zvyknes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja osobne si podpazusie pravidelne holim a nemam skoro ziadne problemy
podrazdenu pokozku mozes mat zo zaciatku pokial nie si zvyknuta, podobny pocit co opsujes mam ked sa rano oholim a vecer uz citim strnisko takze bud sa budes holit kazde rano a vecer alebo kazdy den alebo si zvyknes