@lenuska175 Neviem. áno je treba sa na to pozerať obozretne, ale zároveň, to, že sa PPA správa protiprávne je v podstate isté. Svojvolne si tam robia čo chcú voči tým farmárom a jediná ich obrana je vlastne nepreukázané tvrdenie o tom, že Oravec si najímal komparz na protesty, čo je vlastne obrana voči čomu? Na tom, že sa správajú protiprávne nič nezmení ani to keby si Oravca platí Kočner
A to ma vcelku zaujíma aj v tomto fóre. Je to v podstate asi najjasnejší momentálny spor, kedy PPA porušuje práva farmárov a mňa strašne zaujíma, v prvom rade to, že ako sú tlmené tie info a ako staćilo pár vyjadrení, aby ľudia váhali vo svojej podpore v tak jasnom prípade. PPA orušuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
A to ma vcelku zaujíma aj v tomto fóre. Je to v podstate asi najjasnejší momentálny spor, kedy PPA porušuje práva farmárov a mňa strašne zaujíma, v prvom rade to, že ako sú tlmené tie info a ako staćilo pár vyjadrení, aby ľudia váhali vo svojej podpore v tak jasnom prípade. PPA orušuje
Bez nich by my skapali.