človek ktorý sa ožiera a potom sa muchlí s každou babou - nemá čo pri tebe hľadať - pretože ak máš trochu rozumu tak ti určite napadne aký to asi musí byť ,,dobrý,, človek. A teraz si predstav - keby to bol tvoj manžel - deti by doma umierali od hladu, teba by ožratý bil a on by sa staral iba o to kde sa najlepšie nachlípe
to znamena,ze ja viem ze ma chce a on si to len domysla,ale tusi..no vies my sme zabali z opacneho konca.najprv sme nieco spoluz mali a potom sme sa zoznamimovali...ale viem,ze bol kadysi kurevnik,ale ze sa chcel zmenit a debiliny
Budem hnusny, dnes nemam fakt dobru naladu- tak co sa kurva voloviny pytas? logicka dedukcia veli ze ak nie ste spolu tak ma volne pole posobnosti... aaach boze...
Grietusha: To, že bol opitý, ho vôbec, ale vôbec neospravedlňuje
Plastelinka: Hmm, chcel sa zmeniť, ale tušim mu to nevyšl Na tvojom mieste by som ho nechala tak, asi to nebude mať moc veľkú cenu snažiť sa niečo vážnejšie s ním začať, keď je to takýto ku*evník...
A ja ti len odpovedam... nie ste spolu, tak nemas dovod mat akekolvek namietky, max ho akurat tak zdrbat za to ze ci si uvedomuje co spravil... a ze to moze ovplyvnit vas vzajomny vztah
Catmartina: Mohlo, mozno aj bude, vsak preco nie? ked im to vyjde, nech... ale podraz to nebol... kedze ten chalanisko nikomu nezahol... budem zasa hovado, ale vyuzil prilezitost
jo, bol to podraz... podla toho ake boli okolnosti. ak ho pobozka ona a on to ani nechcel...tak no chudak je posilneny alkoholom (lebo sa mu trebalo opijat..) ani nevie co sa deje. ale ak to bol on..tak sa vravi ze alkohol odburava zabrany
Grietusha: A tak máš pravdu, za triezva by to bolo horšie, ale aj tak.. u mňa by výhovorka typu: "prepáč, bol som opitý, neuvedomoval som si, čo robím.." neobstála za žiadnych okolností.. ani tak, ani tak
sak sama si napisala ze on si moze len myslet ci ho ty chces alebo ho nechces.
Cize ten chalan si ma "domysliet" ci ho chces. Mozno neni jasnovidec, a mozno si to nedomyslel. Ked sa nevies vyjadrit, tak sa nestazuj. Nechodite spolu, nevie ci ho vobec chces, tak preco by to nemal urobit ? Urobil dobre, aj by som sprabvil to iste.
Toto na vas zenach nemam rad, my sme neni jasnovidci, a nevieme co si myslite. Ked sa neviete vyjadrit, ze ci k danemu cloveku nieco citite, tak sa potom necudujte, ze ten druhy clovek, v tomto pripade ten chalan si vase mlcanie zle vysvetli a potom robi toto.
Bolo by ine, keby si mu predtym niekedy povedala ze sa ti paci, a ze mozno by tam mohlo casom medzi vami nieco byt.. Co je na takejto formulacii zle ? Nic... Po tomto keby ty ten chalan takto "zahol" tak by sa to dalo povazovat za podraz. Len ked ani nevie co si myslis, tak by bol hlupy aby cakal na tvoje ctene vyjadrenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Plastelinka: Hmm, chcel sa zmeniť, ale tušim mu to nevyšl Na tvojom mieste by som ho nechala tak, asi to nebude mať moc veľkú cenu snažiť sa niečo vážnejšie s ním začať, keď je to takýto ku*evník...
keby su spolu jeden piatok..nepoviem..ale toto bolo ine..pisali si a spoznavali sa ...a zrazu spravil hento..
A ja ti len odpovedam... nie ste spolu, tak nemas dovod mat akekolvek namietky, max ho akurat tak zdrbat za to ze ci si uvedomuje co spravil... a ze to moze ovplyvnit vas vzajomny vztah
Catmartina: Mohlo, mozno aj bude, vsak preco nie? ked im to vyjde, nech... ale podraz to nebol... kedze ten chalanisko nikomu nezahol... budem zasa hovado, ale vyuzil prilezitost
ale nie, podraz to nebol
Ale z casti za to nemohol. Ak to uz nespravi tak sa to da odpustit.
A teda na keru jarmilu je toto forum??? Ked ti je to jedno a povedala si mu nech si robi co chce???
Ved ta do bodky posluchol, robil si co chcel, tak sa teraz nehraj na podvedenu/urazenu or whatever.
sak sama si napisala ze on si moze len myslet ci ho ty chces alebo ho nechces.
Cize ten chalan si ma "domysliet" ci ho chces. Mozno neni jasnovidec, a mozno si to nedomyslel. Ked sa nevies vyjadrit, tak sa nestazuj. Nechodite spolu, nevie ci ho vobec chces, tak preco by to nemal urobit ? Urobil dobre, aj by som sprabvil to iste.
Toto na vas zenach nemam rad, my sme neni jasnovidci, a nevieme co si myslite. Ked sa neviete vyjadrit, ze ci k danemu cloveku nieco citite, tak sa potom necudujte, ze ten druhy clovek, v tomto pripade ten chalan si vase mlcanie zle vysvetli a potom robi toto.
Bolo by ine, keby si mu predtym niekedy povedala ze sa ti paci, a ze mozno by tam mohlo casom medzi vami nieco byt.. Co je na takejto formulacii zle ? Nic... Po tomto keby ty ten chalan takto "zahol" tak by sa to dalo povazovat za podraz. Len ked ani nevie co si myslis, tak by bol hlupy aby cakal na tvoje ctene vyjadrenie...