Tak určité dosť často chodíte v noci na bicykli mimo dedinu ako ja. A chcel by som si vyrobiť nejaké podsvietenie pod bicykel Poradte ako to spraviť alebo čo použiť. Ja si predstavujem: Spinač, LED DIODY, Baterka. Stačí to alebo každa rada dobrá.
hmm, dakde som videl navod na paradne podsvietenie a nevyzeralo to ani moc zlozito len zohnat suciastky , vedet trosku pajkovat a super to vyzeralo, ak to najdem pastnem sem link
tak nasiel som to,,, ale menim nazor,, nie je to az take jednoduche,,, ale kazdopadne sa mi to lubi,,, ak raz ten clanok pochopim urcite to skusim urobit
no toto bude taky napad co vymyslela sestra takze asi poznas take tie rybarske svietiace palicky, su to take ake davaju aj na oslavach no a ked je tak mierne nalomis svieti 24 hodin a vyzera to ako neonove svetlo sestra si to chcela lepiacou paskou prilepit na spodok bicykla aby to vyzeralo ako podsvietenie auta v NFS Je to rychle, lahke, lacne, len skoda ze to vydrzi len 24 hodin
Ja ešte dodám k tým svietiacim tyčinkám, existuje také volá sa to Tritium, nejaké rádioaktívne prvky sú v tom a záruka je tam okolo 10-15rokov na svietivosť.. Len je to dosť drahé, ale netreba k tomu nič len pripevniť a svieti to vkuse.. priklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» svetelektro.com/clanky/led-disp...
v tme ti skôr pomôže PRED, aby si videl a ZA, aby ťa auto nesundalo, ako zadné je najlepšie červené s pomalým blikacím módom, dostať kúpiť za 1€
nieje to vobec zlozite len tak ako si chcel ...
zopar LED diod kabliky vypinac a baterky a v noci to paradne osvetluje cely bike taze + ze ta kazdy uvidi z dialky (to zvysuje bezpäcnost)
ale nieje to aby si ty videl ... nato su fakt tie predne a zadne svetla