Poznáte nejaké tipy na výlet na Podunajsku? Komárno je pekné, takisto aj most v Kolárove, mlyn v Jelke. Je tam ešte niečo cool okrem samých kúpalísk a.k.a. thermal parkov?
@nicmanenapada to som mal tiež na pláne niekedy, ale nwm či tento víkend. Tak medzi Vojkou a Bodíkmi, nie? A nevieš či by sa tam dalo rozumne v spacáku prespať alebo ma zjedia komáre?
Neviem presne čo všetko spadá pod podunajsko, ale osobne milujem Dunajské luhy - Kopáčsky ostrov, Karlpveské rameno a Sihoť, Bodícke ramená s divokou prírodou bez ľudí, kopou cestičiek, malebných močiarov a riečok, jazierok... To je niečo nádherné, naozaj. A na Kopáčsokom ostrove je dokonca, savana čo je slovenský unikát. Ihličnaté lesíky, listnaté, jazierka a bohatá vegetácia. Málo ľudí to pozná, tieto miesta sú veľmi rozsiahle a čarovné a naozaj úplne bez ľuudí - zvlášť tie bodícke ramená. A samozrejme aj Rusovce a Čunovo. ale tam už býva celkom dosť ľudí...
Savana/step na Kopáčskom ostove v BA - je tam aj v pozadí kopu piesku ako na púšti a je to dosť rozľahlé Sú tam aj potôčiky, lesíky, jazierka, bohatá vegetácia a celé je to obkolesené vodou (preto ostrov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Čo sa týka komárov, tak vážne neviem, bol som tam len skoro na jar. Ale tiež by som mal teraz obavy z nich.