ako by ste reagovali, keby vas podviedol partner/partnerka s naj kamoskou/kamosom? odpustili by ste? prerusili by ste kontakty (ak ano, tak s ktorym z nich)? kto z nich by bol pre vas vacsi zradca?
Je pravda, že obaja majú na tom rovnaký podiel viny, ale chlapi boli sú aj budú a prídu stále lepší...Nikdy sa nimi netreba príliš trápiť, ale správna a verná kamarátka sa hľadá sakra ťažko Nechaj si to vysvetliť, nevera sa vraj nemá odpúšťať ale ide aj o okolnosti a o to ako veľmi si si nimi istá a ako ti na nich záleží
No stalo sa mi to... S tou babou sa uz ani nepozdravim len obcas na seba pozrieme a citime sa pri tom trapne... A kamarat? S nim nie je problem boli tam nejake nezhody ale po case to islo... Aj tak sme zistili ze ona za to nestala...
neodpustila asi.. proste koniec alebo určite nie s priateľom a naďalej vzťah a s kamarátkou by sa to asi tiež doosť utlmilo.. že to urobí chalan? fájn, ale ak kamarátka, tak to asi nie je až taká kamarátka.. ale asi aj záleží od konkrétnej situácie, proste či by som aj ptoom tak myslela je otázne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A nikto by nebol o nič väčší zradca než ten druhý.
spetne sa na to pozerám aj tak to bol sviniar k ženám
jednoducho by som v tichosti prerušila všetky kontakty s obama a v tú chvíľu by pre mňa prestali existovať ako ľudia.
Mm, nie. Nie, nevidím v tom problém 8).