Podviedli ste niekedy svojho partnera? Alebo ako by ste sa zachovali
Chodite s partnerom uz vecnost,no stretnete niekoho,kto vas spritahuje tiez,ale len sexualne. Dajme tomu,ze je tam ten ulet. Partnerovi to nepoviete...a budete stale s tym partnerom.Ako by ste sa citili kebyze to spravite?
nikdy sa mi nepáčila predstava sexu s niekym len za to, že ťa priťahuje fyzicky, ale nie sú tam city.. nespravila by som to, nestálo by mi to za to v žiadnom prípade.
ale raz som nad tym trochu uvazovala, ked sme mali s partnerom dost velku krizu..
ale potom sme sa porozpravali, napravili sme problem a vsetko bolo zas ok.. ja len ze, nikdy nevies ake budu okolnosti tym samozrejme nechcem obhajovat podvadzanie, je to strasna vec a je mi luto aka som vtedy bola..
nepodviedla by som svojho partnera... ak by som zistila, že ma priťahuje niekto druhý, tak najprv sa snažím riešiť, prečo sa to stalo a keď zistíme obidvaja s partnerom, že ten vzťah jednoducho už zomrel, tak sa rozídeme.... ale podvod nie!
Neurobila by som to aj keby ma niekto iný fyzicky priťahoval, pretože určite by som niečo také neskôr ľutovala. Ak niekoho ľúbim, znamená to že chcem byť len s ním.
Podviedla som par krat 2 byvalych. Zachovala som sa normalne akoby nic sa nestal Teraz mam priatela uz 2r....keby podvadzanie tak by som sa zachovala akoby sa nic nestalo,ak nechcem prist o priatela
nikdy som nepodviedol a myslim si, ze ani nepodvediem.. ak je vsetko ako ma, tak neni dovod podvadzat a ak nie je vsetko ako ma, tak nema vyznam ostavat vo vztahu...
zase sa tu hrajú všetci na birdzi na svätých jaaaj, čo ja viem čo bude o pár rokov? Možno by som to dokázala, možno nie... nikdy nehovor nikdy... a hlavne by bola dôležitá otázka PRECO by som take nieco spravila? To by mi muselo nieco chybat, alebo neviem...
A ked bduem s niekym 10 rokov? Dost mozne, ze jeden alebo druhy podvedie..holt taka je realita, budme uprimni, poznate vztahy, kde ziju dvaja spolu vo vztahu veeela rokov a su si verni? Ja ani moc nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
keď si partnera vážim a ľúbim a to isté cítim z jeho strany tak nemám záujem o žiadne úlety.
keď to spravím tak potom v našom vzťahu je niečo napiču, takže v tom vzťahu nebudem ani pokračovať a poviem mu to.
neverím na úlety. buď som vo vzťahu verná alebo jebem na vzťahy a ulietam si každý týždeň s iným
(to sú tvoje slová!
ale inak, v @3 je to asi zhrnuté
A tiež by som to asi ani neodpustila partnerovi
ale raz som nad tym trochu uvazovala, ked sme mali s partnerom dost velku krizu..
ale potom sme sa porozpravali, napravili sme problem a vsetko bolo zas ok.. ja len ze, nikdy nevies ake budu okolnosti tym samozrejme nechcem obhajovat podvadzanie, je to strasna vec a je mi luto aka som vtedy bola..
Zatlkat, zatlkat a zatlkat
A ked bduem s niekym 10 rokov? Dost mozne, ze jeden alebo druhy podvedie..holt taka je realita, budme uprimni, poznate vztahy, kde ziju dvaja spolu vo vztahu veeela rokov a su si verni? Ja ani moc nie