Predával som hodinky cez Bazos. Boli 100% funkčné, ozval sa mi záujemca prišiel si po ne, vyskúšal si ich zaplatil a odišiel. Po týždni sa mi ozval, že sa mu rozpadli a po oprave v servise prestali fungovať. Dnes som dostal telefonát z polície, že za mňa
Absolútne nedokázateľné, že ide o podvod. Aj keby boli pokazené predtým ako ich kúpil, videl ich takže ich kupoval s vedomím v akom sú stave. Keby si mu ich poslal poštou niečo by riešiť mohol. Ojebávač mi príde skôr on ... Rozjebal hodinky a teraz ti ich chce vrátiť ... Prefackať a poslať do piče ...
@gombik35@9 Pokazené pred kúpou neboli, stretli sme sa osobne, mal možnosť si ich vyskúšať. Páčili sa mu, zobral ich. Po týždni mi zrazu volal jejho otec, že chce peniaze spať a hodinky nefungujú (po tom čo ich dal do nejakého servisu), tak som mu povedal, že mu peniaze nevrátim, nakoľko som predával plne funkčný produkt a zložil mu telefón. A čerešnička na torte vraj si náš rozhovor pri osobnom predaji chalan nahrával bez môjho súhlasu/vedomia
@fury@11 Podstatné je, že ich kupoval osobne ideálne ak by si mal svedka. Just in case. Ako vravím je to nejaký ojebávač, určite ich rozejbal on a teraz skúša fígle.
@fury@11 ved ak si vas rozhovor nahraval, potom z neho bude jednoznacne jasne, ze si kupil od teba plne funkcne hodinky a uplne dobrovolne za ne zaplatil ?
@luc.ka@16 Toto ale nie je prvý prípad keď sa ma takto snažili obabrať. Dááávno som mal na bazosi nepojazdnú motorku, popis bol, že je v nepojazdnom stave a chyba je neznáma. Prišiel si po ňu chalan a 2 týždne na to mi ju chcel vrátiť lebo nevie čo s ňou je a tiež sa vyhrážal políciou
@fury@1 chod tam, povedz svoju verziu... on by musel preukazat, ze si mu ich predal poskodene a ze nesli...
vsak ak si ich prevzal osobne, bude to mat velmi tazke.. este keby sli postou by tam sanca mozno bola...
ak je trestne oznamenie, vysetruje policia.. nie on.. a fakt neviem ako by policia mohla preukazat - jednak tvoj umysel k podvodu, jednak v akom stave si hodinky odovzdal.. resp v akom stave boli v caseodovzdania...
@johnysheek@21 Veď toto, že to bude nakoniec iba tvrdenie proti tvrdeniu. Aj keď nechápem čo chce chalan s fotrom riešiť keď im nefunkčné hodinky prišli zo servisu km ich dali.
komunikoval si a naletel si podvodníkovi, ktorý vie ako na to. verím ti že si v tom nevinne, ale on je podvodník. ale povedz mu že nech príde s políciou kľudne. myslim že tebe uveria skôr ako jemu. za predpokladu že hovoríš pravdu nemáš sa čo ho báť. druhá vec. je bnutejších ľudí ako na bazoši som ešte nevidel. tam sú len úbohí skrachovanci ktorí nevedia čo so sebou tak aj použité ponožky sú schopní predať lebo na nič iné sa nezmôžu. o tom je portál bazoš.
ps.
každý druhý inzerát je dokázateľný podvod na bazoši, adá sa to celkom ľahko dokázať.
ani sa nebavit s takymi ludmi, minule som chcel nieco predat ale vykaslal som sa na to, zmazal inzerat, na SK nieco predavat je strasny pain, typek mi poslal 3 nasrane emaily za jeden den, preco mu neodpisujem, som nebol v ten den pri PC.. dalsi nechapu co je pevna cena atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Však policajti ťa predvolajú na podanie vysvetlenia a ty im povieš svoju verziu. Ako podľa mňa ťa chce iba zastrašiť, nedaj sa
Inak pride mo divne, ze sa mu rozpadli, a po navrate zo servisu, kedy predpokladas, ze sa vratili opravene, mu prestali fungovat ?
Je to nejaky spekulant proste
vsak ak si ich prevzal osobne, bude to mat velmi tazke.. este keby sli postou by tam sanca mozno bola...
ak je trestne oznamenie, vysetruje policia.. nie on.. a fakt neviem ako by policia mohla preukazat - jednak tvoj umysel k podvodu, jednak v akom stave si hodinky odovzdal.. resp v akom stave boli v caseodovzdania...
ps.
každý druhý inzerát je dokázateľný podvod na bazoši, adá sa to celkom ľahko dokázať.