Podviedli by ste svoju terajšiu lásku s láskou z minulosti, s ktorou sa normálne bavíte a zrazu príde situácia sexu? Urobili by ste to? Alebo urobili ste to? Aký ste z toho potom mali pocit? Toto fórum, však nehovorí o mne, takže sa prosím vyhnite komento
@drejka no neviem.. jedine ze by bol ten vztah nejaky extra.. teda pokial by nejaky ejdinec vyzadoval to co mu ten druhy nemoze dat tak by som to chapala.. ale inak.. aj tak si myslim ze podvadzanie nepatri tam kde je laska
@drejka myslim ,ze ta skatulka sedi...ked niekto niekoho miluje tak mu to nespravi a ked je debil tak mu je to jedno a nie je zrely na nejaky vaznejsi vztah... cize suhlas s @malapohroma
plus nevera vztah znici a uz nikdy nebude taky ako pred tym...
@drejka Ano, také niečo spravil kamarát, ale páči sa mi názor drejka, pretože naozaj nemožno len tak súdiť, on mal vzťah, ktorý nefungoval, nemal nič. Stále sa hádali a asi sexu moc nebolo, ba nevidel ani nejaké prejavy lásky a tak bol vonku aj s bývalou a stalo sa no...
Ale na druhú stranu, beriem, že urobiť to normálne, ak to príde a pritom, je človek šťastne zadaný, to je svinstvo. Myslím, že súdenie ľudí, za ich skutky vždy záleží od situácie. Napríklad ja by som to tiež nikdy neurobil, ale v takom prípade ako bol jeho, nemôžem povedať jednoznačne nie...
párkrát sa mi to stalo, ale iba keď som mala vzťah, čo ani vzťahom nebol city 0 bodov ... a tak .. a potom som to na druhy deň tomu človekovi aj tak povedala.. proste žiadny mi nevyhovoval, vždy bol pre mňa byvalý lepší ... až teraz viem, že je to chuj :/
ten kto ma charakter a skutocne miluje nepodvedie ani ked je vztah v troskach, lebo je to aj o jeho hrdosti, mala som niekolkorocny vztah, ktory sa rutil do zahuby a nevera rozhodne aj tak nepripadala v uvahu a uz toboz nie s nejakym ex, je to cista ubohost, clovek ma mat vo svojom vnutri vztahy vysporiadane, ten kto nema, nie je este na dalsi vztah zrely
V tejto veci som si viac, viac než istá že to NIKDY neurobím lásku by som nikdy nezradila, tú povyšujem na velmi vysoké miesto v živote.
A ak to niekto urobí, je kretén alebo čúza, lebo si s tým iba všetko skomplikuje, ublíži a zlomí toho druhého a to dosť viem o čom hovorím, stalo sa mi
A koli niečomu takému bezduchému ako SEX s niekým na rýchlo, bez lásky, nie s milovanou osobou
( nie som v sekte ani nie som veriaca, keby si niekto myslel že tu moc kecám o láske )
Ani keby ten vzťah nefungoval a boli by hádky a málo sexu ako si to písal v jednom komente ani vtedy by sa to no nemalo :/ najprv nech sa ukončí niečo čo aj tak neni dobré, ale nech sa to hlavne ukončí a až otom začína niečo nové lebo potom tá baba napríklad si povie aj tak nám to neklapalo ale ten chuj ma aj tak podviedol a potom je na svete vela tohoto
nikdy nehovor nikdy, za seba úprimne dúfam, že sa mi to nikdy nestane.keď chce človek začať riešiť nový vzťah mal by mať ukončený ten predtým. inak to nejde.Lebo ak sa dostaneš do takejto situácie, tak asi všetko ukončené nie je.jasné, že keď sa s niekym miluješ, máte vzťah, prachové častice po rozchode zostávajú, ale mali by ostať len nimi.Ak môžem mať sex /milovať sa/ s niekym iným ,asi toho súčasného partnera až tak nemilujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(odpoved: NIKDY)
a k teme.. nie neurobil by som to..
plus nevera vztah znici a uz nikdy nebude taky ako pred tym...
a @mobscene69 aha! ľaľa! čo sem @antifunebracka pridal!
No mne sa zdá, že chyby, ktoré človek robí, majú dosť súvis s jeho vyspelosťou a jeho kvalitami
A ak to niekto urobí, je kretén alebo čúza, lebo si s tým iba všetko skomplikuje, ublíži a zlomí toho druhého a to dosť viem o čom hovorím, stalo sa mi
A koli niečomu takému bezduchému ako SEX s niekým na rýchlo, bez lásky, nie s milovanou osobou
( nie som v sekte ani nie som veriaca, keby si niekto myslel že tu moc kecám o láske )