ahoj,kúpila som si cez internet tenisky od jednej pani,zaplatila som jej predom na účet no nič nedošlo,tak som ju vyzvala nech mi vráti peniaze tvrdila že mi ich poslala s5 cez internet banking ale o5 nič neprišlo.Mám jej adresu a č.účtu môžem s tým ísť
@nikolety23 keby si zohnala este nejakych ludi, ktorych tiez odrbala, a nazbieralo by sa to na urcitu sumu (aby to bol trestny cin), tak by to isto riesili..
Alebo ked mas adresu tej dotycnej tak ju navstiv a daj jej po hube
adresa vymyslená ber to tak, že si sa poučila za 30€ to je ešte celkom ok na inzercií a ešte slovenskej by som nikdy nič nekupoval a nie ešte platil vopred, to radšej cez ebay tam by si napísala, že mu dáš negatívne hodnotenie tak by sa zosral tak, že by ti ešte zaplatil aj náhradu škody
tak to mi je ľúto, ale tak ako tu bolo písane už tie peniaze neuvidíš... aj jeden kamarát si raz niečo objednával a sa tak obabral a dal dosť peňazí a mu poslali namiesto toho kilo cukru
mne sa to tiez raz stalo ale dopadlo to dobre: doticnim som sa dohodol ze mu poslem love na ucet v pondelok len som dako stratil jeho cislo uctu no tak som mu volal uz mi nedvihal a vypol ma samozrejme v stredu mi uz volal ze ci som mu poslal love ale ja som ho uz odfajcil mimochodom islo o 100eur
ja proste nechapem len jedno, ako je mozne zaplatit na ucet s tym ze sa nikdy nezisti o koho ide? dopice a co banka rozdava ucty na ulici pred vchodom ci ako?
Tak choď do svojej banky že si omylom poslala peniaze, nech to stornujú. Prípadne si si mohla predtým pozrieť na FB skupinu "Skúsenosti s kupujúcimi/predávajúcimi v rámci FB bazáru" a by si ju tam možno našla.
a co recenzie?? riesil by som to najprv s bankou, moze to chvilku trvat ta transakcia a ked by ma ojebala, tak by som si zistil kde byva a vyriesil si to medzi styrmi ocami, bud po dobrom alebo po zlom.....
@18 printscreenu by som neveril, stačí poslať peniaze, dátum splatnosti dať o deň neskôr, na obrázku len zmeniť jedno číslo a stornovať, úplne dôveryhodná vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ach jaj nechapem preco este furt nejsom milionar
Alebo ked mas adresu tej dotycnej tak ju navstiv a daj jej po hube