zdravím, ja som si z veľkej noci, z horko-ťažko zarobených peňazí objednal iPod touch, a ten dotyčný, od koho som si ich objednával mi poslal...niečo iné..za 40 €! Mňa to strašne mrzí, nemám vôbec teraz nič v peňaženke.. Aj keď som len dieťa.. A ch
no policia pre 40 eur sa urcite poserie, pachatela chytia do hodiny a ten si posedi na dozivotie, viem chlapce, ze to nerad pocujes...ale ber to ako cennu zivotnu skusenost, a bud rad, ze si za nu zaplatil tak lacno, obycajne sa plati za vlastne chyby drahsie
Napísal som mu do mailu že buď mi to do týźdňa pošle, alebo sa to vyrieši. Keď je taký debil, že mi poslal okuliare, tak je aj taký debil že mi toto uverí..
@osi16 zrejme si to bral na dobierku takže adresa, ktorá je na obálke (alebo na tom lístku, ktorý je ako potvrdenie o zaplatení) bude správna (lebo na tú adresu mu posielali peniaze)
vôbec sa s ním neser chod na políciu a podaj na neho trestné oznámenie, polícia je povinná zobrať každe hlásenie aj za 50 centov škody...keby bol problém napíš rovno policajnému prezídiu do Bratislavy a uvidíš ten bordel čo sa bude robiť ........filip
No ľudia, na mail mi odpovedal, ako vidno je nejaký posratý Vraj mu mám odoslať foto toho čo mi prišlo, a zariadi aby bolo všetko ok Len som ho trochu postrašil, a držím ho, ako sa hovorí, za krk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
AAAAAAAAAAAAAAA
A vidím to na políciu, normálne to povedz rodičom a nech zavolajú.
Ale ja nechcem byť taký úbožiak, aby som robil to isté..
Hlavne že ty si mu uveril,že ti pošle iPod za 40 evri...si chcel vyzerať cool pred spolužiakmi,že máš iPod ? Teraz nemáš ani iPod,ani 40 €
To si sa ešte celkom lacno použil,môžeš byť rád. A ako ti tu už poradili,skús to riešiť cez chlupatých a uvidíš...ale moc reálne to nevidím.
» elektro.bazos.sk/inzerat/1444080...
a uz len ten inzerat je velky win ked tam neni realna fotka, hentak aj ja dokazem predat vsetko co ma na nete obrazok
Súhlasím,pokiaľ niekomu posielate prachy predom tak si koledujete o to,aby vás niekto ojebal.
Medzi iPhonom a iPodom je trocha rozdiel nemyslíš ?
vôbec sa s ním neser chod na políciu a podaj na neho trestné oznámenie, polícia je povinná zobrať každe hlásenie aj za 50 centov škody...keby bol problém napíš rovno policajnému prezídiu do Bratislavy a uvidíš ten bordel čo sa bude robiť ........filip