aaaha, blomba drzii, no fajn.. musim si este uterakom dosusit vlasy.. eeem.. este sem trosku laku, a seem a seeem...toto este zdvihnem a roztrapatim...
Ako kedy že, niekedy si povie že ako fájn vyzerám a niekedy radšej od toho zrkadla rýchlo utekám ale dokážem tam stáť aj 3 minúty vtedy, ked je tma a máme zasvietené len také malé červené svetlo, vtedy tam vyzerám vždy dobre
Dni ako dnes: "vyzeras celkom k svetu, vlastne vyzeras dobre, velmi dobre, dokonca by sa dalo povedat, ze si pekne dievca, mam z teba radost, usmej sa, aaano, este lepsie"
Ostatne dni: "je mi z teba zle, pozri sa na seba, si odpad spolocnosti, podradna bunka, parazit, produkt skazenej spolocnosti, tvoja mama mala ist radsej na potrat"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Toto mi preletí hlavou takmer vždy keď sa pozerám do zrkadla
So zrkadlami v kúpeľniach a na krčmových WC dosť živo konverzujem (dúfajúc, že vonku nečaká nikto s citlivým sluchom).
nieco v takom zmysle
učesanie - opäť pohľad - hm, tak nič
(fór)
alebo nieco v tom zmysle "ziadna slava"?
inak dobré hlody sú tu the best: @adheleide a @buffer
Ostatne dni: "je mi z teba zle, pozri sa na seba, si odpad spolocnosti, podradna bunka, parazit, produkt skazenej spolocnosti, tvoja mama mala ist radsej na potrat"
sebakritická - vyzeráš ako vygrcaný slíž