Na Grape som ešte nebola, ale aj tak viem že mám radšej Pohodu
Pohoda má históriu, atmosféru, aj keď už nie takú ako keď som tam bola 1.x ako 11ročná a bolo to celé ešte také nekomerčné, zvláštne, aj ľudia boli iní, nemainstreamoví
@jozef511 vtedy keď som tam bola ja ako 11ročná tam ešte deti nechodievali, akurát ja som mala mladého krstného ktorý ma brával všade so sebou, aj na Pohodu
Nebola som ani na jednom,lebo zatiaľ ma tam nič nepritiahlo (samozrejme veľa kapiel by som si pozrela, no nikdy som nebola ochotná minúť na to toľko peňazí alebo som mala iný program), ale kvôli atmosfére by som išla na Pohodu, lebo Grape sa mi tiež javí ako módna prehliadka pre hipsta deti (biely dresscode na festival wtf?!) No kvôli Aurore ho stále zvažujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Pohoda má históriu, atmosféru, aj keď už nie takú ako keď som tam bola 1.x ako 11ročná a bolo to celé ešte také nekomerčné, zvláštne, aj ľudia boli iní, nemainstreamoví
Grape je fajn ale je to módna prehliadka pre 16 ročných hipsterkov prvýkrát mimo domu bez rodičov