blúzku a vysokú sukňu, tak do pol stehien (mam kratke nožurky tak sukne len kratke môžem ...dlhé nenosím) a nepriesvitné čierne silonky (ak by bol stred augusta tak asi 40denové pančuchy nie
ak by bolo teplejšie tak asi nejake čierne šaty po zem,k tomu asi take kratke sako,vysoke topanky a nejake naušnice alebo nahrdelnik (najlepši taky moj s dinosaurami slight_smile:
ale ja vždy nosím taký kompromis medzi elegantným a pohodlným a farebným...
vzorovaný farebný top + čo najmenej výrazný spodok + lodičky/sandále/čižmy + jednofarebné sako alebo svetrík (a s obľubou k tomu ladím nechty a doplnky
kostym .. bluzku a lodicky s uzavretou spickou .. silonky, bez ohladu na pocasie , hole nohy ci privelke vystrihy nemaju co na serioznom pohovore robit
jednoznačne kostým... žiadnu extra krátku sukňu alebo niečo vyzývavé.. proste niečo vkusné, elegantné z čoho vidno že z toho človeka bude slušný a spoľahlivý zamestanec
Ja som došla slušne, sukňa, lodičky a oni dvaja boli normálne v rifliach a mikinách (lebo však pre nich to bol normálny deň v robote a dress code tam nie je) Ale urobila by som to znova, pretože tým sa nedá nič pokaziť. Neformálnym oblečením hej. Ak sa teda nebavíme o pohovore do McDonaldu.
Vyslovene, že kostým, asi nie, pretože ja s mojim výzorom stredoškoláčky by som v tom bola proste na smiech a príde mi to zbytočne škrobené. Stačí slušne.
Ako tu už bolo písané, veľa záleží od pozície o ktorú sa uchádzam, čím je vyššia a dôležitejšia, tým by malo byť oblečenie formálnejšie.
A ak by mi fakt záležalo, tak by som sa snažila ísť oblečená neutrálne a mať aj neutrálne doplnky, aby som tým nekazila dojem. Lebo hoci napríklad niekomu krikľavo ružové sako pristane, tak ten čo vedie pohovor, nemusí mať v láske takú farbu a môže to pokaziť dojem. Takisto sa to týka aj výstredných doplnkom, oblečenia, líčenia atd.
Môže to síce človeku pristáť, ale aj tak sa to nemusí tej druhej strane páčiť a môže to pokaziť dojem.
Ten jediný raz v živote som bola nútená ísť v topánkach s otvorenou špičkou, ale to bolo asi 36°C. Mala som blúzku, vestu, sukňu po kolená, sandálky na kurva vysokom podpätku, bola som decentnejšie namaľovaná, mala som nechty nalakované nejakou neutrálnejšou svetlou farbou a samozrejme som sa vyhla nejakým potenciálne urážlivým symbolom na šperkoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Tieto sú úplne mega kebyže idem ja,tak si oblečiem tieto (škoda len toho zipsu drbnutého,ktorý škrábe )
zalezi od pocasia, ak zima, tak jeansy, bluzku, lodicky samozrejme, mozno sako
ak teplo tak urcite radsej suknu.. ale celkovo, neviem co tam toho tolko navymyslas
vzorovaný farebný top + čo najmenej výrazný spodok + lodičky/sandále/čižmy + jednofarebné sako alebo svetrík (a s obľubou k tomu ladím nechty a doplnky
Vyslovene, že kostým, asi nie, pretože ja s mojim výzorom stredoškoláčky by som v tom bola proste na smiech a príde mi to zbytočne škrobené. Stačí slušne.
A ak by mi fakt záležalo, tak by som sa snažila ísť oblečená neutrálne a mať aj neutrálne doplnky, aby som tým nekazila dojem. Lebo hoci napríklad niekomu krikľavo ružové sako pristane, tak ten čo vedie pohovor, nemusí mať v láske takú farbu a môže to pokaziť dojem. Takisto sa to týka aj výstredných doplnkom, oblečenia, líčenia atd.
Môže to síce človeku pristáť, ale aj tak sa to nemusí tej druhej strane páčiť a môže to pokaziť dojem.