Je tu niekto kto má rád podobný žáner hier? Ich príbeh, postavy, soundtracky a hlavne ovplyvňovanie príbehu?
Hry ako Life is Strange, The Wolf Among Us, Walking Dead, ...
Alebo ide tento žáner totálne mimo vás?
@savvym no presne ... adventúra to slovíčko mi celkom uniklo ... v minulosti som si myslel, že hry tohto typu sú určené pre mladé publikum ale mýlil som sa.
Každopádne odporúčam ti zahrať si ich príbeh neskutočne graduje a mnoho filmov sa môže "strčiť"
Vieš čo z adventur som kedysi hral stareho Poldu a Agent Mlicnak je tiez parada neskutocne vtipna hra a z tých novsich tusim iba triogiu Posla Smrti ( odporucam, Point and click adventury nemusim ale PS ma fakt zaujal )
hrala som len Life is strange a to je top hra pre mňa predtým som tento žáner ani nepoznala, ale je to hrozne super a plánujem si zahrať ešte také podobné hry
no tiež som fanúšik Poldu, chcel som si kúpiť novú 5, ale drahá asi 20 euro pýtali a že vraj krátka hra. Inak Black Mirror (Posol Smrti) som aj ja hral, len som sa zasekol v riešení jednej hádanky, tak som to prestal hrať. Takisto Memoria, v ktorej som sa tiež zasekol, mne moc hádanky nejdú, keď neviem kde mám kliknúť a kombinujem všetko so všetkým a toľko možností. Dobrá adventúra je Samorost 2, no veľmi krátka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Každopádne odporúčam ti zahrať si ich príbeh neskutočne graduje a mnoho filmov sa môže "strčiť"