Ahojte neviete mi niekto poradiť ohľadom poistenia ?
Za dva týždne odlietam do Nórska na 4 mesiace,no neviem či je lepšie keď sa ešte poistím osobitne na Slovensku.V práci v Nórsku odvádzam určitý percentil z daní na zdravotné poistenie.Mám tak isto aj eu
Europsky preukaz poistenca ti plati na nutne osetrenie, nemas tam urazove poistenie, transport v pripade nudze atd. Aj to si nie som isty, ci je ten preukaz platny v Norsku, kedze nie je v EU. (mozno ano, ktovie)
Mam dobre skusenosti s kratkodobym cestovnym online poistenim cez Union, len je drahe. Na 4 mesiace by ti asi ale nevystacilo - kedze tam je urcita doba, po ktoru ti plati od vycestovania zo Slovenska, nieco vyse mesiaca. Takze toto poistenie by slo jedine ak
Alpenverein je asi najlepsie volba, za tu cenu na cely kalendarny rok uplne bezkonkurence poistenie.
@jozotraktorista Ďakujem pekne a to Alpenverein nieje poistenie len na horách? môžem to praktizovať pri vycestovaní do Zahraničia? Tak o union som počla,že je primoc predražená,tak vsadím asi na tu druhu možnosť
je to AJ na hory, ale plati vsebecne. staci si dat do googla "Alpenverein" a mas tam kopec ponuk. pre studenta to vyjde nejakych 43€-45€ na kalendarny rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Mam dobre skusenosti s kratkodobym cestovnym online poistenim cez Union, len je drahe. Na 4 mesiace by ti asi ale nevystacilo - kedze tam je urcita doba, po ktoru ti plati od vycestovania zo Slovenska, nieco vyse mesiaca. Takze toto poistenie by slo jedine ak
Alpenverein je asi najlepsie volba, za tu cenu na cely kalendarny rok uplne bezkonkurence poistenie.