ahojte chcem sa opýtať kto sa rozumie poistkám padol som na motorke a bol som celý poškriabaný hlboké škrabance a doktorka to aj tak uviedla chcem sa opýtať či mi to prejde na poisťovni mam poisťovňu wuestenrot robili mi to cez OVB tak dajú mi niečo z po
Ja zarábam na poistkách ale nechtiac bola ruka puknutá,hlava udretá,ruka zápästie ,potom prst a ruka zápästie druhé potom zas prst a potom zas prst a potom hánky 2x tak ak si to nahlásil a nebola to nijak extra veľká tvoja chyba tak ti dačo vyplatia ale pokiaľ len trošku že si sa porezal či čo tak max 50€ viac neverím aj som za puknutý klb dostal 33€
Nerád by som Vás plašil, ale cez OVB to bohviečo nieje. Je to len sprostredkovateľská spoločnosť, ktorá Vám nedokáže spravidla poskytnúť služby, ktoré Vám poskytne regulárna poisťovňa. Ide o to, že distribuujú len určité produkty, ktoré majú dovolené od konkrétnej poisťovne, teda nedisponujú celou škálou služieb. Ono, zrejme niečo dostanete, ak tam máte úrazovku /zálží to od Vašej poistky/. Ak by ste sa náhodou rozhodli meniť, tak určite si uzatvorte poistku priamo v poisťovni. Tam budete mať istotu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty