Stala sa mi taká nepríjemná vec. Ťukol som jednému človeku auto nič vážne "len" škrabanec, samozrejme som poistený. Snažím sa to riešiť cez moju poistku kedže som to spôsobil ja. Len dotyčný poškodený nesúhlasí s výškou sumy ktorú mu je ochotná poisťovňa
voči čomu ? veď splnil si si svoje zákonne povinnosti tým, že si mal Povinne zmluvne poistenie a určite si aj riadne nahlásil Poistnú udalosť tým, tvoje zakonne povinnosti padli nemusíš nič riešiť
Toto by som nenazval poistným problémom, keďže aj ja si môžem povedať. Šéfe, chcem o 20% väčšiu výplatu.
Súhlasím s @3. Ale vždy sa dá všetko riešiť.. napr. pán to môže riešiť aj súdnou cestou.. Ale, neviem či by sa mu to oplatilo, keďže by dal viac na právnikov, než by mu bola dajme tomu vrátená doplatková suma.
ono hlavne prestriekanie aj ked je to len malinky kusok tak treba cely kus premalovať a to stoji cca 70€+- ako kde. (ked napriklad naraznik, tak sa vzdy cely naraznik a nie len polovicku narazniku alebo ten kusok premaluje, to by bolo vidieť)
ale zas pokial vsetko bolo nahlasene atd tak policia ti nic nemoze lebo je to uz z poistky rozhodnute ze len tolko mu zaplatia, ale osobne si myslim ked si mu spravil skodu, okrem toho aj čas ktory musel byť bez auta a vsetko, tak ked by si mal preklatit zvyšok...(teda pokial je viditelné ze si to dal spraviť/prestriekať a mozno aj aby ti ukazal ze block ze ho to stalo tolko a tolko, ale pochybujem ze by si mu to preplatil)
Kamo coho sa bojis? Policiou sa ti vyhraza clovek, co jazdi na skode garde. Skode garde chapes ved to mal byt rad, ze mu za to auto niekto dal 20€ takch ludi mam najradsej co ak sa naskytne prilezitost tak sa snazia niekoho ojebat a myslia si aki obchodnici a podnikatelia to su
Nie si povinny mu nic doplacat a ak s tym pojde na policiu tak ti s tym tiez nic nespravia a poslu ho prec
hahaha, tak to som sa pobavil, hlavne, keď som si prečítal tú sumu.. ak si splnil všetky zákonné veci, tak nie je problém, nech to dá kľudne aj na "políciu", pri takejto škode to nebudú ani riešiť. nie si povinný nič doplácať, kašli na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Súhlasím s @3. Ale vždy sa dá všetko riešiť.. napr. pán to môže riešiť aj súdnou cestou.. Ale, neviem či by sa mu to oplatilo, keďže by dal viac na právnikov, než by mu bola dajme tomu vrátená doplatková suma.
V pohode to riešte políciou.. máš doklady poistného, ktorý stanovil škodu poistného, tak neviem čoho sa obávaš.
Ignoruj ho. Takých židákov behá dosť. Každý chce zo všetkého niečo vyťažiť.
You made my day
ale zas pokial vsetko bolo nahlasene atd tak policia ti nic nemoze lebo je to uz z poistky rozhodnute ze len tolko mu zaplatia, ale osobne si myslim ked si mu spravil skodu, okrem toho aj čas ktory musel byť bez auta a vsetko, tak ked by si mal preklatit zvyšok...(teda pokial je viditelné ze si to dal spraviť/prestriekať a mozno aj aby ti ukazal ze block ze ho to stalo tolko a tolko, ale pochybujem ze by si mu to preplatil)
Nie si povinny mu nic doplacat a ak s tym pojde na policiu tak ti s tym tiez nic nespravia a poslu ho prec