@tryptaminedream ufo, su v tom proste rybacie hlavy a tak, neviem ti moc popisat ako to chuti, absolutne vlastne to neviem popisat tatkovi to strasne chuti, to uz aj parkrat varil a uplne stale neviem ako to chuti, ale nechutilo mi to ani v restike ani doma O__O
@n0w ale hento som nevidel este nikdy ze hlavy tam jebat akoze verim ze to robia tak niektori odbornici co to varia priamo z ponika ale take som este nemal
@majo sak ale tofu ryby ty kokot, ti jebe, kto by to jedol keby to bolo z ryb !
@etela ja neviem ja som mal len take a teda akoze vtedy sme boli v madarsku a tato hovoril, ze to bolo skvele, tak nvm ale tak mozno aj to bol nejaky khokho, jak aj tu ti kazdy druhy dogrcane halusky prinesie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» www.bratislava.sk/vismo/dokumenty...
a konecne forum, ku ktoremu sa mozem nejako vyjadrit
@n0win0u z istotou viem ze sa tam dava vsetko okrem rybych hlav
@zufalaz to video je veru divne, ale jedine kt. som nasiel na tuto temu
a nie kazdy tam sype rybacie hlavy, vela ludi dava normalne rybacie maso do toho
» www.youtube.com/watch?feature=e...
@etela ja neviem ja som mal len take a teda akoze vtedy sme boli v madarsku a tato hovoril, ze to bolo skvele, tak nvm ale tak mozno aj to bol nejaky khokho, jak aj tu ti kazdy druhy dogrcane halusky prinesie
no nic, idem dat sprchu testovanu na ludoch
@orfea2 ty si stratila svoju charakterovu crtu ? O__O