@freedomko akurat rozdiel medzi sk a usa je ten, ze usa do toho vrazi 100 milionov dolarov a spravi z toho kultovy film uz len preto ze to bude mat nehoraznu reklamu a osvetu.
kym slovaci do toho vrazia neuveritelnych 10milionov avsak korun a osveta bude ze si zaplatia reklmu na stv a mozno par billboardov
nehovoriac o tom ze v kine pojdu oba filmy za rovnaku cenu pri americkej vyprave o desiatkach hercov a slovenskej o 10tich hercoch (vratane komparzu)
Niekto povie, že ide o poctu obetiam, či ich rodinám, niekto, že ide o úbohú snahu zarobiť ... Vo všeobecnom pohľade na film založený na tragickej udalosti je to asi jedno a nedá sa to určiť len tak ...
Ale keď to má byť taká sračka, ako toto vyzerá, tak ja len veľmi rád poviem, že ide o trápne priživenie sa ...
Pritom, ak by to naopak sračka byť nemala, určite mi nebude vadiť, že sa inšpirovala v tragickej udalosti ...
to sa ani stahovat neoplati, nie ist este do kina...
ale pripomenulo mi to, ze priatel navrhol, ci si nepozreme titanik 2, len zo srandy a to je tiez podla mna len strata moznych dat na stahovanie, aj ked mam neobmedzeny internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
bodaj by si tam bol v tej chvíli
a na ten devínsky nepôjdem, to bude zrejme len úbohá a rýchla snaha vytrieskať z tej udalosti nejaké peniaze.
presne by to malo byt "devinsko novo vessky masaker" ale ja by som povedal DeNVersky MASAKER to je lepsie
inac strasne to pripomina "texasky masaker motorovou pilou"
proste aj amici aj slovaci chcu zo vsetkeho mat prachy... ale cisto z ukazok co som videl by som to asi siel pozret co to bolo za romske osadenstvo
kym slovaci do toho vrazia neuveritelnych 10milionov avsak korun a osveta bude ze si zaplatia reklmu na stv a mozno par billboardov
nehovoriac o tom ze v kine pojdu oba filmy za rovnaku cenu pri americkej vyprave o desiatkach hercov a slovenskej o 10tich hercoch (vratane komparzu)
Ale keď to má byť taká sračka, ako toto vyzerá, tak ja len veľmi rád poviem, že ide o trápne priživenie sa ...
Pritom, ak by to naopak sračka byť nemala, určite mi nebude vadiť, že sa inšpirovala v tragickej udalosti ...
ale obetujem iba 2,5 €..
ale pripomenulo mi to, ze priatel navrhol, ci si nepozreme titanik 2, len zo srandy a to je tiez podla mna len strata moznych dat na stahovanie, aj ked mam neobmedzeny internet