@hangtime o stretku TT som vedel, že niekedy bude. Ale s dátumom sme prišli skôr a v TT už bolo, tak prečo nie v NR? a prečo nie aj tam aj tam? . Kto má kde bližšie, tam pôjde. Alebo na oba
@zuzushiq no jééj na to som už aj zabudla ale ako myslíš hups, ale si teraz musím rozmyslieť či chcem ísť na stretko do NR alebo sa stetnúť s jedným userom odtiaľto,....ale asi uprednostním jeho žiaľ bohu...
@fxx traja naisto a zvyšní na neisto . Ale tak pokým tam budú aspoň organizátori, tak je dobre...vtedy sa ešte loď nepotopí . Však do stretka je času dosť a ešte sa nájdu birdzáci, čo pôjdu
@zuzushiq nemozes sem dat fotky toho stretka ? napis to aj Lukasovi oki mojqa? ale inak bolo dobre a hlavne to aky velky ucet sme spravili v tej pizzerii v Galerii sak 9 sme boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
teda vlastne uvidím či mi dajú volno v práci ak nie tak môžem isť do prdele ..
@bluepanter - takú veľkú akciu takto narýchlo asi nezorganizujeme
@000emo-girl000 takže ta cakame
@kosmiklove tííííško
14.00 sa počkáme na stanici (ak by mal niekto problém zo spojom na druhú pockáme sa napíste mi alebo bluepanterovi a dohodneme sa)
Cesta do mestského parku Sihoť cez centrum NR
V parku predstavovanie a kopa zábavy
(v parku su aj 2 bufety z čapovanou kofolou)
@lukeeusk a kofca ti nestaci mozem odporucit maju tam dobru
A ja idem na 99%
@nixiatvampirefreaks tak daj potom ešte vedieť, ako sa rozhodneš