@snehovavlocka to bývala aj moja teória...ale už som pochopil, že je zbytočné sa na niekoho spoliehať a od niekoho niečo očakávať... koniec koncov aj tak keď si či už v kine alebo v divadle alebo v podobných situáciach, tak sa s nikým nerozprávaš, ale sústreďuješ sa na to, kvôli čomu tam vlastne si
ja tam chodim velmi rada aj teraz chcem ist sice to nie je vo velkom meste ale myslim ze to bude fajn lebo v Ilave ma byt muzikal Perinbaba tak by som chcela ist ale este neviem kolko to bude stat
@newgeneration to nie je o tom, že od niekoho niečo očakávam. tu ide o spoločné zdieľanie chvíľ a pocitov, potom o spoločné spomínanie a v neposlednom rade o zážitok, s ktorým sa vždy spoja aj netradičné situácie. všetko okolo toho, nie iba o samotné predstavenie
@snehovavlocka hm, čo sa týka tých spomienok, tak najradšej by som bol, keby sa nespájali s určitými ľuďmi a situáciami... z čoho vyplýva asi vieš čo...
samozrejme ze by som siel, co to je za blbu otazku? ja ako divadelnik rad navstivujem divadlo ci je uz zle, alebo dobre... a videl som uz aj velmi velmi dobre inscenacie, aj velmi nudne inscenacie (Tapakovci, ale dobre sa na nich spi ) a aj velmi velmi zle inscenacie...
@newgeneration s tým už teraz nič nenarobíš. ale to sa dá do budúcnosti zmeniť...ak ovplyvníš prítomnosť, všetko môže byť inak, len pre to treba niečo spraviť. všetci sme len ľudia. niekto si vychutnáva samotu a zahĺbi sa do deja, ja mám rada, ak sa môžem pri dobrej scéne na niekoho pozrieť a smiať sa spolu s ním. navyše mi to predĺži zážitok, keď to môžem s ním neskôr spätne zrekapitulovať...
@snehovavlocka a práve keď sa pozrieš pri dobrej scéne na niekoho iného, tak ti zaujímavé veci môžu uniknúť ale neboj chápem veľmi dobre o čom hovoríme... len proste ja som taký typ človeka, že aj keď pri sebe niekoho mám či už v kine alebo niekde inde, tak sa sústreďujem výlučne na to kvôli čomu tam som...a tá osoba vedľa mňa...nuž ona ako keby nebola, resp. tam je ako krovie... avšak môže nastať aj taká situácia, ktorá zatiaľ ešte nenastala, že by som tam teoreticky bol s nejakou super osobou (ak vieš čo myslím) a vtedy by mi predpokladám bolo úplne jedno o čom je film alebo hocičo iné... nuž ale keď netečie, tak aspoň kvapká
musím chodit na bárco a z tehoto dúvodu sa obávam Mariše, lebo po informácii od nášho docenta, že je to úpadek slovenského herectva (podotýkam, že docent je divadelný kritik), tak sem zvedavá, lebo ak to bude spolovice také zlé (teda zle zahrané) tak jak Herodes a Herodias, tak v SND treba vymenit nekerých hercú...(booože, prejavuje sa u mňa profesionálna kritická deformácia ) v škole nás učá, aby sme v každej inscenácii našli neco dobré, tak sa snažím nachádzat a aj sama sem hrávala divadlo, takže vím, že co a jak, ale hento byla fakt hrúza...okrem Gaby Dzuríkovej a scény...a už budem ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Isť by som tam nešiel, baviť by ma to možno bavilo, a čas na to mám. Ale aj tak by som nešiel.
teda odtial potial zase....ale nemyslim SND alebo daco, kludne aj na ochotnikov z Hornej Dolnej si zajdem
Už len kvôli momentom, keď niekomu ujde východniarsky prízvuk ..A strašne ma fascinuje, ako to predstavenie hrávajú nepretržite niekoľko rokov.