@lukashe presne tak kto nevoli, voli fica a dzurindu ...ja volit teda pojdem i ked tiez nemam nejaku chut ist , lebo uz som zhnuseny z toho jaky je nas stat prehnity a ze sa s tym neda nic robit
neblaznite ludia! ti co nejdete ...... ako @5 povedal - kto nevoli, voli Fica/dzurindu : (
radsej aspon niekoho z tych novych stran - vyskusat (ved horsie to uz snad ani nemoze byt) nez nechat nech su zase pri vlade ludia, co 20 rokov rozkradali nas stat !
@monicqa15 suhlas suhlas... tie prasce co tam su maju koryta preplnene, treba zistit ake velke budu mat tie svoje- nove strany...ked uz itak to nevyzera na lepsie casy
Ked som sa niekde pozeral na prieskum, kolko % pojde a kolko nepojde, volit, tak ma napadlo, ze z tych 37% ci kolko to tam bolo si 32% zvoli smer ...Tych 5% to su nejaky nerozhodni a zvysnych 53% si uvedomilo, ze naozaj nema komu dat svoj hlas
Revoluciu ako na Islande nam treba, nie predcasne volby!
Ustavu prepisat obcanmi a politikov za ich zlociny uvaznit!
ludia, nikdy, NIKDY nebude medzi kanditátmi niekto normálni. ale každý hlas proti smeru je dobrý hlas, takže treba do toho ísť!!! nenechajte prepadnúť svoj hlas tým k*k*tom!
veru pojdem, pravo vybrat si nie je samozrejmost, treba to vyuzit. bohuzial, skoda ze ked sa pozeram na moznosti koho volit, tak len krutim hlavou.. budem si to musiet nastudovat.
neist volit znamena bod pre hranaty smer, co je pre mna neprijatelne.
Nahodou Nora Mojsejova mi nepride az take zle riesenie ... chcela by zvysit minimalnu mzdu a to by urobila veru dobre! Je smiesne ze kde ostatne krajiny v zapadnej europe maju aj 600 eur min. mzdu, u nas tu niektori ludia zivoria s 317 eurami!
A ešte sa mi páči čo má na svojej stránke:
" Verejne prehlasujem, že v prípade volebného úspechu sa ja – Nora Mojsejová – dobrovoľne vzdávam poslaneckej imunity poslaneckého platu."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
lenze nie doma (ach)
aj ja s najväčšou pravdepodobnosťou pôjdem. len... takáto voľba "menšieho zla" mi zrovna moc nesedí...
radsej aspon niekoho z tych novych stran - vyskusat (ved horsie to uz snad ani nemoze byt) nez nechat nech su zase pri vlade ludia, co 20 rokov rozkradali nas stat !
Revoluciu ako na Islande nam treba, nie predcasne volby!
Ustavu prepisat obcanmi a politikov za ich zlociny uvaznit!
neist volit znamena bod pre hranaty smer, co je pre mna neprijatelne.
A ešte sa mi páči čo má na svojej stránke:
" Verejne prehlasujem, že v prípade volebného úspechu sa ja – Nora Mojsejová – dobrovoľne vzdávam poslaneckej imunity poslaneckého platu."