pojdem volit ale este presne neviem koho. ale niekto proeuropsky idealne. teda sas (aj ked oni maju dakedy divne komentare) alebo olano. ostatok ani nepoznam a smer/sns/lsns urcite volit nebudem
Lol, ja som myslela, že sa dá voliť aj dnes a hej, pojdem. Politiku trochu sledujem a viem, s kým sa zhoduje a kto mi je sympatický, potvrdila som si to predllvolebnou kalkulačkou za mňa easy.
Vacsina volicov LSNS to ma v hlave tak nastavene, ze im ani za nic na svete nevysvetlite, ze volit Kotlebu je kokotina. Je to bohuzial tak. Oni si vystacia s populizmom, "pravdou", urazkami a hlasanim nenavisti a to cele zabalia za akoze dobro pre Slovensko a ci nedajboze lasku hlasajuce krestanstvo (to asi preto volia stranu, ktora sa nepriamo hlasi k fasizmu a fanatizmu, nenavisti a obmedzovaniu). A ked ich nedajboze upozornite, ze ta ich super najspravnejsia strana, sa vlastne uplne v pohode dopusta toho, proti comu chce akoze bojovat (vid. napr. to rodinkarstvo), tak hluchota, slepota. A najviac funny je to, ze argumentuju tym, ze oni su vlastne demokraticky zvoleni (co je samozrejme a bohuzial pravda), ked ich niekto chce zrusit alebo obmedzit a vzapati nemaju problem hlasat, ze chcu zrusit demokraciu. No pochopitelne, asi najskor preto, aby ich uz potom nikto nemohol odtial dostat. Proste cisti totalitni blazni.
@marcello1111
Tak akoze neda mi nevyjadrit sa k tebe. Najvernejsiemu krestanovi na birdzi, ktory vlastne bude volit stranu siriacu nenavist voci vsetkemu co je netradicne, voci strane ktora nie je vybudovana na zakladni inteligencie a odbornosti ale len na sireni negativnych emocii ktorymi si ziskali menej rozmyslajucich volicov, vzdy si bol pre mna zvlastny svojim vyjadrovanim, ale teraz ta mam jasne zaradeneho do priecinka- hlupaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Tak akoze neda mi nevyjadrit sa k tebe. Najvernejsiemu krestanovi na birdzi, ktory vlastne bude volit stranu siriacu nenavist voci vsetkemu co je netradicne, voci strane ktora nie je vybudovana na zakladni inteligencie a odbornosti ale len na sireni negativnych emocii ktorymi si ziskali menej rozmyslajucich volicov, vzdy si bol pre mna zvlastny svojim vyjadrovanim, ale teraz ta mam jasne zaradeneho do priecinka- hlupaci