Ahoj uz 3 den ma trapi caste odgrgavanie akoby niecoho pokazeneho,dnes sa ppridal aj pocit plneho brucha nic som od rana nezjedla len pila a mam pocit ze prasknem cim to moze byt a ako sa toho zbavit? Je to možné prekyslicenie zaludka? Mam pocit ze mi vob
a hlavne to ries co najskor, inak dopadnes ako ja. po kazdom jedle mi pride hrozne zle (ako na zvracanie)aj po obycajnom pohari vody, a neviem ani preco. a zacalo to tak ako tebe-pocit plneho brucha, caste odgrgavanie (avsak potom neskor uz len pocit na odgrgnutie, odgrgnut sa mi uz nedalo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a hlavne to ries co najskor, inak dopadnes ako ja. po kazdom jedle mi pride hrozne zle (ako na zvracanie)aj po obycajnom pohari vody, a neviem ani preco. a zacalo to tak ako tebe-pocit plneho brucha, caste odgrgavanie (avsak potom neskor uz len pocit na odgrgnutie, odgrgnut sa mi uz nedalo).
» shop.vitarian.sk/probiotika-vita...