zas sa potvrdzuje,ze pocet prihlásení,vyplnený profil a pravdivost uvedených udajov iba potvrdzuju ,,jednoduchost,, niektorých ludí,ktorí zakladajú ,,jedinečné,, témy.
ale toto vynimocne vyzera na uzivatela ktori sa len neprihlasi nezalozi blbu diskusiu a nevysere sa birdz ako ostatni... takze vitame ta bud tu s nami statna a pls zakladaj diskusie ktore maju zmysel
Toto tu necham ako vystrazny priklad diskusie pre buduce generacie Ked o sto rokov cinski archeologovia vykopu servery na mieste, kde pred 4. nuklearnou vojnou bola Europa, tak sa budu cudovat, ze sa europska civilizacia nezrutila ovela skor ....
na pokec nechodim nemyslela som ze sa takto chlapci na mna vrhnu s urazkami ale diky no aspon som sa pobavila a stve ma ze to tak debilne vyznelo nejak som sa nevedela zapasovat do ktorej diskusie prispiet tak sorrac trosku blbe aj od vas ale znesiem
nabuduce budem pisat priamo ato ze som tu zaregistrovana par dni?aj vy ste nejak zacali nie?makolko ma zaujimali urcite temy do ktorych som aj prispela tu tak som sa zaregistrovala
mam 24rokov ano zijem plnohodnotny zivot a nie som ziadna uz pubertacka uz davno mam take vystrelky za sebou chlapci asi vam mlieko po brade stale tecie....aj mne obcas ale to je trosku asi chulostiva temicka pre pubisov
tak si to necham vychutnat sama
majte sa ale neee novazne fakt mal to byt len pokus o diskusiu o sexe ci inych veciach toho sa tykajuc vseobecne a nemuseli sem prispievat len chlapi a le i zeny
kaslime na to oka zbytocna konverzacia mimo temy od vas
urazat som nemala v umysle ani nemam tak si dajte pohov aj vy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Snazil som sa nebyt vulgarny...
Small angel:lepsie by som ani ja nenapisala
Ja....
...
Ja....
...
Aha! Nejaky hacik je v tom, musim ist inde, tu to akosi nefunguje, snad to pochopila aj zakladatelka, ktoru tiez vitam
Lorelyne: Choď si na pokec ak ti to tu chýba, nám NIE.....
Jebem na to
to sa bojim klavesnice ci co?
nabuduce budem pisat priamo ato ze som tu zaregistrovana par dni?aj vy ste nejak zacali nie?makolko ma zaujimali urcite temy do ktorych som aj prispela tu tak som sa zaregistrovala
mam 24rokov ano zijem plnohodnotny zivot a nie som ziadna uz pubertacka uz davno mam take vystrelky za sebou chlapci asi vam mlieko po brade stale tecie....aj mne obcas ale to je trosku asi chulostiva temicka pre pubisov
tak si to necham vychutnat sama
majte sa ale neee novazne fakt mal to byt len pokus o diskusiu o sexe ci inych veciach toho sa tykajuc vseobecne a nemuseli sem prispievat len chlapi a le i zeny
kaslime na to oka zbytocna konverzacia mimo temy od vas
urazat som nemala v umysle ani nemam tak si dajte pohov aj vy
diik