Rozmýšlali ste nad tým, že by ste šli hladať poklad? Myslíte, že ešte nejaké sú nenájdené? Ako sa na tom zarába? Lebo kebyže nájdem poklad tak ho určite štátu neodovzdám
Hej aj som kopávala! Vykopala som akurát dýku, kosť a vodu, takže sa mi podarilo vykopať základ na studňu. Lenže to sme museli rýchlo zlikvidovať, lebo by nás sused zabil že sme mu čmajzli vodu, tak mi zostala len tá dýka a kosť Ou a ešte zvonček nejaký a drevený koník (ten malý do ruky)!
@ciernaruzicka geocaching nie je poklad to hladaju po celom svete a ludia si vytvaraju take skryse a mozes si spravit vlastnu ked ich najdes nad 100 ... a vola sa to kešky
@dudok ja viem čo to je ale tak mi to prišlo na rozum, keď chce Petoooo niečo hľadať, tak môže toto skúsiť
lebo nejaký dávno zahrabaný poklad asi nenájde žiadny
@petoooooooooooo ešte nikto nenašiel/nevytvoril alchemistický kameň mudrcov.. alebo ten liek čo všetko vylieči (neviem ako sa vola).. tak možeš hľadať..
ja som zvykla hladat okolo nasho domu ked som bola mensia a nasla som zakopanych niekolko starych sklenenych flasi, tatko tvrdi ze su fakt hrozne stare a boli zakopane dost hlboko. vobec neviem preco
no ale ked som manke podkopala maliny mi to zatrhla a odvtedy som nenasla nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale mám jednu mapu k pokladu
inak basa 3 - 8 rokov :-S
lebo nejaký dávno zahrabaný poklad asi nenájde žiadny
no ale ked som manke podkopala maliny mi to zatrhla a odvtedy som nenasla nic